POFTA-N CUI: Pâinea, mai ieftină din septembrie. Naturală, cu multe E-uri sau cea identic naturală?
EVZ: „Un tur rapid printre rafturi duce la o concluzie: pâinea fără E-uri este în general mai scumpă. „Asta pentru că acei aditivi care conferă aspectul pufos şi care îl fac să dureze mai mult sunt înlocuiţi cu ingredientele de bază de o mai bună calitate. Concluzia este simplă: pâinea fără E-uri este mai calitativă decât cea cu E-uri”, a spus Mihaela Bilic, medic nutriţionist.” DETALII
GÂNDUL: „Preţul pâinii ar trebui să scadă echivalent, adică cu 15 puncte procentuale, spun producătorii. Astfel, o franzelă care acum costă un leu, din toamnă va fi 83 de bani, iar o pâine ambalată, feliată, care acum costă, în medie, 4 lei, va fi 3,3 lei. Calcul a fost făcut scăzând TVA-ul de 24% din preţul actual şi aplicându-l pe cel de 9%.” DETALII
Ared ca este o gluma cu painea ieftina din toamna.Intradevar a fost si va fi ieftina numai pentru noi cei care stam la oras dar mergem si ne cultivam pamantul la tara cu cele necesare unui trai decent intr-o familie de oameni normali.Nu sperati ca cineva sa reduca TVA-ul ca nu va face asa ceva
ApreciazăApreciază
4 mai 2012 la 12:53