PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

POLITIZARE: Un PDL-ist, criminalist, popă, jurnalist şi un antrenor de fotbal au vândut 15% din Transelectrica!


INSIDER: “Noul ministru al Economiei, Lucian Bode, este croit să vândă pe nimic ceea ce încă mai funcţionează pe profit în România, inclusiv companii strategice precum Transelectrica. În urmă cu lună, controversatul Gheorghe Seculici, preşedinte PDL Arad şi finul lui Traian Băsescu, a fost comuflat în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transelectrica. Alături de acesta, în CA mai găsim şi alţi “specialişti” – un criminalist, un popă, un jurnalist şi un antrenor de fotbal! …Nu mai are sens să amintim promisiunea premierului MRU de a depolitiza companiile de stat, pentru că aici este tarlaua lui Băsescu.

Acest CA format din oameni de paie a votat scoaterea la vânzare a 15% din Transelectrica pentru “fabulosul” preţ de 37 milioane de euro. Asta ar însemna că toată Transelectrica valorează doar 250 milioane de euro?! În plus, nimeni nu ştie încă cine este “investitorul strategic”! …Aceşti bani or fi de ajuns pentru susţinerea campaniei electorale a PDL de anul acesta? PS: Reamintim că Transelectrica nu are încă un director general numit prin decizie CA. Octavian Lohan, numit pe vorbe după înlăturarea lui Hăhăinu, are în continuare doar funcţia de director general adjunct. Practic, în acest moment, deciziile importante sunt luate de alţii şi neasumate de nimeni!”

Un răspuns

  1. CE VA FACETI ATATEA PROBLEME ? DOAR TRAIM IN ROMANIA.TREPADUSII CARE AU VANDUT 15% DIN TRANSELECTRICA SAT OAMENII SPION TRIMISI DE SPIONUL SEF UNGUREANU LA INDEMNUL DICTATORULUI CRIMINAL BASESCU SA VANDA TOT CA POPORUL ROMAN SA NU M-AI RAMANA CU NIMIC PE LUMEA ASTA..CRIMINALILOR ASCUNDETIVA FIINDCA CAT DE CURAND VA VENI TAVALUGUL POPORULUI PESTE VOI SI VETI FI STARPITI CA NISTE VIERMI CEL PUTIN CINCI GENERATII DE ACUM INAINTE…

    Apreciază

    22 aprilie 2012 la 11:07

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s