PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MOBILITATE: Testează aplicaţia „infoINSiDERro” disponibilă pentru Android, iPhone şi Windows Phone!


INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE

Vă invităm să testaţi aplicaţia “infoINSiDERro” dedicată oricărui smartphone care rulează un sistem de operare precum Android, iOS sau Windows Phone. Deocamdată, aplicaţia nu este disponibilă în “Android Market”, “App Store” sau “Windows Market Place” pentru că dorim să o testaţi şi să ne spuneţi dacă merită să o dezvoltăm. În funcţie de sistemul de operare, urmăriţi paşii de instalare.

Acum puteţi accesa mai rapid portalul nostru, direct de pe ecranul principal al oricărui smartphone. Aşteptăm comentariile şi părerile voastre. Pentru PC, testaţi-o AICI…

ANDROID. Pentru telefoanele/tabletele care rulează sistemul de la Google, aplicaţia “infoINSiDERro” poate fi descărcărcată printr-un click pe iconiţa laterală. Aplicaţia va fi salvată în directorul „Fişierele mele” sau în „Download”. Faceţi click pe fişierul „infoINSiDERroApp.apk” şi aplicaţia va fi instalată în câteva secunde. (Ignoraţi „avertismentul de certificare” care se lansează pentru toate aplicaţiile care nu sunt descărcate din Android Market.) Căutaţi apoi iconiţa în ecranul „Aplicaţii” şi ţineţi apăsat pentru a o aduce în ecranul principal. De asemenea, dacă nu doriţi să instalaţi aplicaţia, o puteţi accesa ca „shortcut” dintr-o pagină de internet – scanaţi Codul QR sau faceţi click pe iconiţa “Apple”.

APPLE / WINDOWS. Pentru iPhone/iPad (iOS) şi Windows Phone aplicaţia “infoINSiDERro” este disponibilă doar în variantă on-line. Adică nu va fi instalată efectiv, ci va fi accesată doar ca “shortcut” dintr-o pagină de internet. Aveţi două posibilităţi: scanaţi Codul QR (dacă aveţi pe telefon aplicaţia necesară!) sau faceţi click pe iconiţa “Apple” pentru a accesa pagina de internet unde este găzduită aplicaţia. Apăsaţi butonul “săgeata” din browser, alegeţi “Adăugaţi la Ecran Principal”, apoi salvaţi iconiţa printre celelalte aplicaţii.

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s