PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PROTEST: Prinţesa Brianna Caradja pe baricade. După aur, nu mai avem nici cupru. Cine cumpără Guvern?


INSIDER: „Minciuna premierului MRU – “Cupru Min a fost vândută de stat deoarece este o companie complet neprofitabilă”. Potrivit ZF, Cupru Min a încheiat anul 2010 cu un profit de 18,8 milioane lei, iar la sfârşitul anului 2011 a înregistrat o cifră de afaceri netă de 150,6 milioane lei şi un profit net de 30,7 milioane lei, adică 7 milioane de euro!

„PENTRU UN PAHAR DE VOTCĂ O SĂ DAŢI ŞI CERNAVODĂ”


Ieri seara, prinţesa Brianna Caradja a fost prezentă la mitingul de protest din Piaţa Victoriei faţă de privatizarea Cupru Min. Manifestaţia a fost urmată de un marş pe Calea Victoriei, cu o oprire de 5 minute în faţa Ministerului Economiei, sfarşind în faţa Ateneului Român. Protestul a fost organizat de Asociaţia PROVULCAN – Abrud ca reacţie la privatizările frauduloase ale resurselor naturale şi strategice ale României. Aceste vânzări se fac prin încălcarea Constituţiei României, faptele fiind asociate unor infracţiuni penale deoarece subminează economia naţională.”

9 responses

 1. Domnilor aveti perfecta dreptate trebiesc exterminati nu numai conducatorii actuali ci si cei de la ILIESCU pana acum in frunte cu PETRE ROMAN ( alta lichea ). Pentru acesti indivizi ar trebui facuta o derogare de la legea fundamentala si executati in Piata UNIVERSITATI CUM FAC CHINEZI PE STADIOANE CU INFRACTORII PERICULOSI. Procedand asa nici cel m-ai tampit roman nu ar m-ai avea chef sa-si bata joc de propriul popor s-au sa fure. Nu cred ca ROMANIA duce lipsa de oameni inteligenti ca sa ne conduca. Ar fi ce-a m-ai mare prostie sa credem ca ROMANIA nu m-ai are intelectuali capabili sa conduca tara si sa intre in istorie ca salvatori ai neamului.Refuz sa cred asa ceva. In ultima instanta as opta si pentru un rege strain dar nu ce sa vehiculat pana acum si as opta pentru printul HARY fiul printului Charls al MARI Britanii.Dar ca cineva sa vina si se na conduca si noi romanii trebuie sa facem ceva ;;expropierea si nationalizarea tuturor bogatiilor ROMANIE. trecerea acestora in patrimoniul national .arestarea tuturor celor care se fac vinovati de expolierea Romaniei de bogatiile naturale,distrugerea industriei,agriculturii si abia dupa aceia sa aducem un REGE din afara ,dar nu din familia vanzatorului Mihai care ne-a vandut rusilor.Solutii sant dar trebuie sa scapam tara de sub dictatura PDL,PSD,PNL,PRM,UDMR..Asta este frati romani daca vreti sa o duceti bine,daca nu va meritati soarta.

  Apreciază

  10 aprilie 2012 la 10:40

 2. iuga Nic. brad.

  Ca idee teoretica nu e rea. Doar ca de Sfintele Pasti, omul ar vrea sa nu fie pe drumuri, la volan, in masini, in tren, tras si impins. Apoi vanzarea tarii nu a inceput acum. Si in plus n-o sa dam pe nimeni jos deoarece exista legi in tara, nu e Desertul Sahara sau Jungla Amazoanelor. Ceea ce a fost cel mai important s-a dat de altii, tot vanzatori de tara. Unde-i Galatiul, Brasovul Resita, Hundeoara, Calan, Petrom, BCR, Rompetrol, Cimentul, Medicamentele, Industria Textila, Aurul, Irigatiile, Flota, etc, etc. Ceea ce a mai ramas de dat e nimica toata pe langa ce s-a dat si n-am iesit in Piata sa zicem nimic. Nici acum n-am iesi [si nici nu iesim, de fapt, o sa vedeti] numai ca acum astia, de acum, din cauza crizei mondiale nu ne pot ameti cu ceva coji si oase, ca pe caini date in pensii, salarii, ajutoare, etc. cum ne-au dat ceilalti de am tacut ca rahatu-n iarba.
  Tarziu ne-am prins ca am ramas in fundul gol. Dvs vreti sa procedam ca si cum unul din copiii tai sparge un geam dar fiindca a fugit si nu il poti prinde il bati pe celalalt care era si el aproape de primul. La o astfel de facere a dreptatii parca as vrea sa nu particip, dar m-as duce cu placere sa asist la mari procese in care sa fie luate la amanunt TOATE NENOROCIRILE [nu numai cele de trei lei din ultimii trei ani] si sa li se confiste toate averile si sa se anulerze toate vanzarile. Cu acte de anarhie si dezordini sociale nu se face dreptate, se greseste si mai rau decat au facut-o ei. Si pana la urma pe cine sa pui ? Pe un condamnat ca hot de Ady, pe un comunist numit carpa kaghebista, pe un somnoros si neterminat ca cei propusi acum ? Acum am uitat ca de frica lor si a hotiilor lor l-am votat pe Base ? Daca alternativa ar fi Casa Regala Romana prin Printul Nicolae sau Printul Charles al Marii Britanii, atunci as veni de azi in Piata, dar ca sa inlocuiesc niste hoti cu altii si mai ticalosi lasa-maaaaaa !

  Apreciază

  8 aprilie 2012 la 09:53

 3. ROMANI AM O IDEE FANTASTICA ..DUPA 22 ANI DE LA MASCARADA DE REVOLUTIE DIN DECEMBRIE 1989 NU VRETI SA IESIM CU TOTII IN ZIUA DE SFINTELE PASTI IN piata universitatii la ora 10,00 sa luam impreuna sfintele pasti,sa ciocnim un ou si dupa aceia sa dam jos pe BASESCU SI CLICA LUI DE NEMERNICI ? Sant sigur ca vom avea succes sa scapam de aceasta dictatura odioasa si vanzatorii de tara..

  Apreciază

  7 aprilie 2012 la 18:24

 4. Oare cand va veni si ziua eliberariI ROMANIEI de sub dictatura lui BASESCU si a evreului spion UNGUREANU pentru ca sa fiu angajat al noii puteri numai 1 minut pentru ai extermina prin spanzurare in Piata Universitati pe acesti nemernicicare au pus capac vanzarii tari..

  Apreciază

  7 aprilie 2012 la 18:09

 5. GÂNDUL: VÂNZAREA CUPRU MIN A EŞUAT. Lucian Bode, ministrul Economiei: ”Nu mai vrem să avem în România contracte confidenţiale”
  Vânzarea Cupru Min a eşuat, după ce Roman Copper a refuzat să depună într-un cont bancar o garanţie pentru investiţiile de mediu, firma canadiană respingând şi publicarea documentului de privatizare. Termenul pentru semnarea contractului a expirat la miezul nopţii, moment până la care Roman Copper nu a depus garanţia pentru investiţiile de mediu. Lucian Bode a anunţat, la finalul negocierilor, că partea română a cerut firmei canadiene să constituie un depozit colateral de 32,27 milioane euro pentru a garanta astfel realizarea investiţiilor de mediu, să plătească suma pentru acţiuni, de 200,7 milioane euro, în termen de 30 zile de la obţinerea avizului Consiliului Concurenţei şi autorizaţiei integrate de mediu-ambele fiind condiţii suspensive în contract.
  http://www.gandul.info/news/vanzarea-cupru-min-a-esuat-lucian-bode-ministrul-economiei-nu-mai-vrem-sa-avem-in-romania-contracte-confidentiale-9489881

  Apreciază

  7 aprilie 2012 la 12:58

  • Ministrul economiei a dat un rãspuns onest, competent si realist!
   Sã-i vãd acum pe „matadorii” PSD-ului ce „hibã” mai gãsesc! Cã PNL-ul, în frunte cu Crin Antonescu, tace mâlc. Ce „mama dracului” fac leaderii PNL „mai inteligenti” decât faimosul lor presedinte „somnolent”!?

   Apreciază

   7 aprilie 2012 la 13:37

 6. Madamme Caragea, cam „trecutã” si cam „putin fermecãtoare” nu mai stie ce sã facã sã mai atragã atentia cã….”si ea existã mãi bãrbatilor”. Despre inteligenta ei stiu ceva mai multe. Pentru cã îl cunosc pe unul din fostii ei soti. Care este mai tânãr ca ea si a rãmas profund dezamãgit de, scurta, convietuire cu „Printesa” (sic!).
  Ce mai spune azi Mme Caragea când guvernul a refuzat sã semneze acordul cu Roman Copper (asta înseamnã „Cuprul Român”, pe englezeste si este numele Companiei care
  a negociat cumpãrarea licentei pentru Rosia Poieni) ??.
  Dacã protestatarii de deunãzi sunt atât de „hotãrâti” de ce nu-l „linseazã” pe Adrian Nãstase si guvernul condus de el pentru „afacerea dezastruoasã” pe care au fãcut-o acesti PSD-isti vânzând PETROM-ul OMV-ului?? Ia uite! Iar Nãstase!! Ce coincidentã!
  Rosia Poieni este o exploatare, în carierã deschisã, a minereurilor tip „porphyry copper”
  (sorry pentru termeni tehnici!!?) începutã si dezvoltatã de pe vremea „împuscatului”.
  Ea a continuat sã „functioneze”, dar cu cheltuialã. Tãriceanu a încercat de douã ori s-o privatizeze. Pe sume mult mai mici decât cea cerutã de guvernul actual. Si n-a gãsit „amatori”. Acum existã unul dar, iatã, guvernul nu vrea s-o des „oricum” si „oricât”.
  Ce-i rãu în asta? Inainte de „raiul comunist” care a invadat România în 44-45, petrolul românesc era exploatat si prelucrat de Astra (Schell), Român0-Americana, Concordia etc. Toate companii private. De la care statul român încasa redevente importante. Este adevãrat cã nu trãiam atunci în „raiul socialist-boilsevic” instaurat la noi de Stalin, Ana Paucker, Walter Roman si Gh.Gh.Dej.
  Da ce sã-i ceri Madamei Caragea sã stie, cât de cât, despre ce-a fost în România înainte si în timpul „Raiului bolsevic”.. Si vouã la fel!

  Apreciază

  7 aprilie 2012 la 12:15

 7. alexa

  idem GOGONEL

  Apreciază

  6 aprilie 2012 la 19:21

 8. SUBSCRIU LA CUMPARAREA GUVERNULUI UNGUREANU SI LA CUMPARAREA PRESEDINTELUI BASESCU PENTRU AI EXTERMINA PRIN IMPUSCARE CUM A FACUT SI ILIESCU CU CEAUSESCU.

  Apreciază

  6 aprilie 2012 la 13:41

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s