PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

REPLICĂ: Manifeste USL în sectorul lui Liviu Negoiţă. În campanie, mâncăm fluturaşi cu pâine şi circ!


5 responses

 1. nu sunt doi nici patru, nici patruzeci si patru. sunt 470 adica sistemul. eu sau tu, de buna credinta fiind si presupunand ca am ocupa maine un loc in parlament, pun capul pe butuc ca nu am rezista mai mult de o luna, doua. asta daca am incerca sa schimbam ceva, bineinteles… inca nu se intelege ca rezolvarea nu e anihilarea fizica (in extrem desigur) a lui X sau Y, sau mai mult, increderea in W sau Z pentru ca W sau Z nu vor putea face nimic. de ce? pentru ca ceilalti din sistem nu-l vor lasa (sunt sigur ca au metodele lor perfectionate in 22 de ani sau mai mult…)

  Apreciază

  4 martie 2012 la 21:27

 2. erata: manele -corect, nu manaele… sorry.

  Apreciază

  1 martie 2012 la 09:46

 3. Atat timp cat la fiecare intersectie semaforizata intalnim un taran care asculta manaele la maxim, si inca 2-3 insi pe trotuar care il aproba zambind astfel de afise vor avea succes, atattimp cat nu va exista cultura si invatamantul va fi in situatia critica in care se afla de 20 ani , nu vom progresa sub nici o forma. Inculturaunei natiuni naste gunoaie – sociale.

  Apreciază

  1 martie 2012 la 09:24

 4. BASESCU,BOC,UDREA SI ROBERTA SANT TOT GUNOAIE NATIONALE LA FEL CA SI PDL,PSD,PNL,UNPR,UDMR.ACESTE PARTIDE VOR FI VOTATE DE VANZATORII DE TARA SI NEAM..ROMANI INCERCATI SA VOTATI CU MINTEA CEA DE PE URMA CA, COPII SI NEPOTII VOSTRI SA AIBA UN VIITOR M-AI BUN..

  Apreciază

  1 martie 2012 la 07:55

 5. ESTE ADEVARAT AM SCAPAT DE UN NEMERNIC SI DE O RAPANDULA DE VA DUVA NEAGRA A PDL, DAR CHIORU SI CRIMINALUL DE BASESCU ESTE M=AI GREU DE DAT JOS DE LA COTROCENI,DAR CU O MISCARE DE STRADA COERENTA SI BINE DETERMINATA PUTEM SCAPA SI ARESTA PE MANGAFAUA DE BASESCU..DACA VA FI NECESARA VA TREBUI FACUTA O NOUA REVOLUTIE DACA ACEST ODIOS NU PLEACA DE BUNA VOIE..PE ROBERTA ANASTASE CA SA PLECE DE LA SEFIA PARLAMENTULUI ESTE O SINGURA SOLUTIE CARE II VA PLACE SI EI ,UN PARLAMENTAR M-AI TANAR SA-I PUNA PIEDICA EA VA CADEA PE SPATE ISI VA INDREPTA COCOASA DE CAMILA,O VA FRECA LA LOCUL ACCIDENTULUI EA SE VA SIMTI BINE SI VA PARASI PARLAMENTUL…

  Apreciază

  1 martie 2012 la 07:47

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s