PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

NOTA 10: „Atitudine nu înseamnă neaparat blog. Blog înseamna atitudine”


FOTO&VIDEO: ATITUDINI.WORDPRESS.COM

4 responses

 1. GOGONEL

  Romani trebuie sa scapam cam-ai avem timp de dictatorul , criminalul si asasinul natiei romane chiorul de BASESCU, si de seful spionilor UNGUREANU din functia de prim ministru fiindca acesta continua masacrarea si vanzarea ROMANIEI m-ai ceva decat piticu BOC.ROMANI NU LASATI GARDA JOS PANA NU SCAPAM DE ODIOSI..VENITI CU TOTII CA NU AU CE SA NE FACA , CUM NICI CEAUSESCU NU A AVUT CE…….

  Apreciază

  24 februarie 2012 la 14:33

 2. GOGONEL

  Baieti lasatio dracu cu intelectualii vostri,Nu toti dar majoritatea sant niste imbecili si idioti care nu stiu decat sa-si dea cu parerea in rest nimic nu stiu sa faca .Sant romani de o mie de ori m-ai destepti decat ei si in politica,si.in conducerea unor fierme de prestigiuin,in principiu in toate sferele de activitate.Romamia are nevoie de intelectuali daca sant cu adevarat in invatamant unde cei buni trebuiesc respectati,in cercetare si cam atat..Pana acum ne au condus numai intelectuali si au dus tara de rapa,au vanduto ,ca sa aiba ei bani si prostimea foamea in gat.ACESTI IMBECILI DE ASA ZISI INTELECTUALI AR TREBUI SA SE ASCUNDA CAT M-AI AU TIMP FIINCA CAT DE CURAND PROSTIMEA LE VA CERE SOCOTEALA SI VOR FI JUPUITI DE VII..ABIA ASTEPT…..

  Apreciază

  24 februarie 2012 la 14:22

 3. Mã uit pe imaginile pe care le transmiteti mai sus. Vãd una pe care un adolescent, eventual elev sau student ?!, prezintã o lozincã „Mã revolt, deci exist”. Dar nu explicã deloc – pentru cã probabil nici habar n-are – pentru ce se revoltã!
  Eu sunt un bãtrân profesor (universitar), care în 1968 eram student la Sorbona-Paris. Atunci, în luna mai, maoistii, comunistii, ultra-stângistii etc., au manifestat la fel si mult mai vehement. Am participat si eu la acele manifestatii dar „ca analist”. Pentru cã eu veneam dintr-o tarã comunistã si stiam cum este cu „revolutia socialistã”. Muncitorii comunisti au profitat de revolta stupidã a acestor manipulati si au declarat grevã generalã. Franta a trecut prin momente grele. A trebuit ca Generalul de Gaulle, Presedintele Republicii Franceze, sã „restabileascã ordinea”.
  Copii ãstia, relativ tembeli ca si perversii politicieni neocomunisti maturi care îi manipuleazã, sunt, din pãcate, inconstienti si ce fac si cui foloseste.
  Nici voi -InfoINSIDER nu sunteti prea „maturi”. Dar dacã tot v-ati pus în cap sã „faceti presã”, încercati s-o faceti, cât de cât „serios”.

  Apreciază

  24 februarie 2012 la 13:33

  • Anonim

   Este adevarat ca unii dintre cei care au fost sau sunt in piata nu stiu foarte clar de ce fac asta. Dar ei macar trag un semnal de alarma si anume ca paharul s-a umplut. Este mai bine sa stam in spatele draperiilor sau in fata televizorului si sa tacem?

   Este o ocazie pentru acei intelectuali care au fost scarbiti de societate si s-au retras, sa iasa din cochilia lor , sa clarifice idealurile celor din piata si sa se puna in fruntea lor pentru a curati tara asta de putregaiul politic.

   Apreciază

   24 februarie 2012 la 13:59

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s