PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SPAM: Telenovela „Marean&Oana” înfierată de PDL. Taxele şi impozitele, folosite în interesul comunităţii?


INSIDER: „Căsuţele poştale din Sectorul 5 continuă să fie îndesate cu spam-uri, mai ceva decât un cont de email. În fiecare săptămână apar noi flyere îndreptate împotriva primarului Vanghelie. În pană de idei pentru o campanie negativă, cei de la PDL îşi exprimă gelozia pe relaţia lui Marean cu Oana Mizil. …Iar din cauza acestui concubinaj, tot sectorul 5 stă blocat în zăpadă, mănâncă floricele şi urmăreşte telenovela dintre cei doi, aspru criticată de Partidul care conduce România!

Mai mult, nu ştiu câţi realizează că aceşti fluturaşi sunt tipăriţi din banii strânşi în puşculiţa PDL, alimentată continuu de la bugetele instituţiilor locale şi centrale conduse de membri marcanţi ai PDL, numiţi să administreze „în folosul comunităţii” taxele şi impozitele adunate de la fiecare dintre noi.”

2 responses

 1. NICOLAE OPREA

  PE MINE UNUL PERSONAL NICI IN P=== NU MA DOARE CA TIGANUL DE VANGHELIE TRAIESTE CU O C==== SI O PARASUTA CA OANA MIZIL PRINCIPALUL ESTE CA EL FACE NUMAI RAU IN SECTORUL 5..IN ACEST SECTOR SA SPERAM CA ROMANII ADEVARATI VOR IESI LA VOT IN NUMAR MASIV SI VA VOTA UN PRIMAR CARE SA NU AIBA LEGATURA CU ETNIA TIGANEASCA, NICI CU USL si nici CU PARTIDUL CRIMINAL PDL..NU EXISTA SA NU PUTEM ALEGE UN PRIMAR CARE SA FACA CEVA SI PENTRU LOCUITORII SECTORULUI 5, CARE MAJORITATEA SANT ROMANI..

  Apreciază

  18 februarie 2012 la 19:01

 2. NICOLAE OPREA

  FRATILOR LASATI-L DRACU PE CIOARA AI DE VANGELIE CA A DISTRUS TOT SECTORUL 5 .. PENTRU ROMANI NU A FACUT NIMIC, NUMAI PE TIGANII LUI IA AJUTAT CU BANI CA SA-L VOTEZE,LE DA AJUTOARE NON STOP IN STR.BACIULUI IN INCINTA FOSTEI GRADINITE, OARE CAND VOM SCAPA DE ACEST BLESTEM SI DE ACEST TIGAN ORDINAR ? AM CREZUT CA DACA SA COMBINAT CU PARASUTA DE OANA MIZIL SCAPAM DE NECAZ, DAR ARE NEVOIE DE BANI CA SA-SI INTRETINA PARASUTA CARE SI-A PARASIT BARBATUL PENTRU UN TIGAN CARE I-A SUCIT MINTILE CU CADOURI .

  Apreciază

  18 februarie 2012 la 18:45

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s