PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

STOP ACTA: Fotoreportaj LIVE din Piaţa Universităţii. „Veniţi cu noi: ACTA LA GUNOI”


4 responses

 1. Lozincile se scandeaza si online pe site-ul Lozinci Punct Ro. Trimite si tu fotografii sau texte cu lozinci anti ACTA. Lozinci Punct Ro este un proiect social, non-profit si apolitic, ce isi propune sa centralizeze pe Internet mesajele protestatarilor de la manifestatiile publice.

  Apreciază

  16 februarie 2012 la 09:03

 2. ALEA fură aruncate ! Cum zice corect analfabetul ( dupa mintea actualilor conducatori ai lumii ) Gaius Iulius Cezar ” alea jACTA est ! ” Gaius din ginta iuliana in prostia si incultura sa a ordonat reorganizarea calendarului stabilit dupa razboaiele Punice ( anul nou de 01 Martie nu de Idele lui martie pe 15 ) Dar veni Carol IX cu mamica Caterina de Medici si ne dadura anul nou in prima zi a lunii zeului cu 2 fete IANUS , cu botezul evreiesc al Domnului Isus . A zis cineva ceva ? Toata lumea se bucura si se boteaza singura un an intreg .Anul NOU crestinesc si evreiesc incepe in prima zi din luna a saptea ( SEPTEMBRIE !) Crestinii cu justificarile lor , evreii cu ale lor DAR DE BAZA E LUNA 7 ! Ca domnul Vainer se lauda ca mananca pe 01.07 mancare traditionala din curcan , poate ne va spune cat curcan a mancat Moise sau Iisus sau pe care peron a coborat Mihai Viteazul in Alba Iulia , pe stanga sau pe dreapta ?
  Ma gandesc cu groaza la drepturile de autor ale Sf IOAN ,ale lui HOMER , ale prafului de pusca , hartiei , olaritului et c. Asa ca frumos sa trecem prin PATUL LUI PROCUST sa nu -i suparam…

  Apreciază

  14 februarie 2012 la 05:21

 3. Marian

  ACTA LA GUNOI cu tot cu ce-i ce l-au semnat in numele ROMANILOR.

  Apreciază

  11 februarie 2012 la 18:33

 4. Stefan

  Sunt de acord ,, ACTA LA GUNOI „”

  Apreciază

  11 februarie 2012 la 18:26

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s