PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

S.O.S: Tragedie la adăpostul de câini de la Lehliu. Voluntarii au nevoie urgent de ajutor!


OAMENI CU SUFLET: „UPDATE, ora 16.00, 08.02.2012. Drumurile sunt tot inchise. Din aceasta cauza, ideea unui voluntar a fost sa se angajeze niste oameni din sat care sa mearga de urgenta la adaposturi. Din pacate toate fondurile primite pana acum au fost deja cheltuite pentru deszapezire, mancare etc.

Daca puteti si doriti sa ajutati, va rugam sa donati in acest cont RO72RNCB0318077935850001 BCR Sucursala Lizeanu pe nume Lenuta Dorojan oricat puteti. Dupa ce puneti bani in cont, va rugam sa o contactati pe Lenuta Dorojan la telefon 0763.681.006 sa-i spuneti cati bani ati pus in cont si ca ati donat special pentru muncitori. Imediat ce vom intra in posesia listei de donatori, o vom posta aici cu cheltuielile aferente. Va multumim! Cei care doresc sa faca munca de voluntariat sunt rugati sa urmareasca blogul pentru noutati. Sper sa se deschida drumurile in curand. Mi s-a spus ca se lucreaza la deszapezirea drumurilor. Vestile proaste sunt ca zapada are 2-3 metri.” DETALII

4 responses

 1. Crestin

  NU cred ca trebuie neaparat sa crezi in reincarnare (adept al budismului sau hinduismului) ca sa ai un pic de mila sau compasiune pentru niste suflete..

  Apreciază

  9 februarie 2012 la 12:48

 2. Un iubitor de animale.

  Umanitatea nu inseamna afectiune fata de semeni nostri ci si fata de vietatile acestei planete pe care traim si o distrugem cu turismul (in delta) si betoanele pe care le facem in detrimentul copacilor si florilor (vezi Drulul Taberei , construirea metroului).
  Stimabile domn ,,Nelutu”, potaile de la guvernare nu au grija de oameni (vazi trenul groazei) dar de animale, asa ca dumneavoastra ca un om bun ce sunteti ,luati-l pe Boc in brate, dezmierdati-l si PUPATI-L cu patos sub COADA.

  Apreciază

  9 februarie 2012 la 12:15

 3. Nelutu

  Se acorda mai multa atentie ciinilor decit oamenilor!Este o ocazie minunata de a scapa de toate potaile!Cine iubeste ciinii vagabonzi nu are decit sa-i duca la el acasa ,sa-i hraneasca si adaposteasca din banii lui!

  Apreciază

  8 februarie 2012 la 20:43

 4. Milena

  Cand sunt zapezi mari, incendii, etc. animalele se lasa libere. Se descurca mai bine singure. Altfel pana ajung cineva sa le ajute le gasiti sub zapada.

  Apreciază

  8 februarie 2012 la 18:54

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s