PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CINISM: Campanie electorală sau strângere de fonduri. Reclamele ING cerşesc voturi pentru PDL?


INSIDER: „Aşa cum Roşu devenise o culoare tabu imediat după Revoluţia din 1989, acum Portocaliul este o culoare care ar trebui evitată, din cauza conotaţiilor negative. …Este ca şi cum ai vorbi de sfoară în casa spânzuratului! În condiţiile în care 2012 este an electoral, iar PDL a scăzut drastic în sondaje, reclamele ING care ne invită să punem „puţin” portocaliu în viitor, parcă cerşesc voturi printre clienţii băncii, iar campania pare mai degrabă una electorală decât una comercială. Cine a aprobat această reclamă este ori naiv, ori simpatizant PDL, ori a vrut să facă un banc pe seama partidului de la guvernare. …Sau poate ING încearcă să atragă clienţi dintre membrii PDL cu conturi grase?!”

4 responses

 1. element amanr

  M… acestui sistem corupt, sunteți un cancer. Plecați jegurilor

  Apreciază

  7 februarie 2013 la 22:58

 2. Clementina

  Desi „nimic nu este ceea ce pare a fi” sa nu exageram… Sabotam portocalii dispretuind culoarea rodului lor? Atunci sa ne luam de mana cu Marcel Pavel care reinventeaza Imnul Romaniei: „Dacă spuneam „Triumfător în lupte, un nume de Traian”, se interpreta politic”.

  Apreciază

  28 noiembrie 2011 la 08:51

 3. OPREA NICOLAE

  Domnilor de ce va impacientati ca banca ING poarta culorile criminalilor de neam si tara de la PDL, dar mai este o firma de telefonie mobila care provaduieste acelasi culori criminale portocalii, firma se numeste ORANGE, o banca si o firma de telefonie mobila si-au dat mana pentru a face reclama mascata folosind culoarea portocalie a partidului criminal care ar trebui scos in afara legi, PDL. Atat BASESCU cat si BOC ar trebui suspendati si judecati si condamnati pentru crime impotriva poporului roman si pentru vanzarea avutiei nationale, pentru indatorarea poporului roman fata de straini in interesul lor personal. La urmatoarele alegeri toti romani ar trebui sa iasa la vot si in unanimitate sa dea un vot de blam tuturor partidelor care au jecmanit poporul si avutia nationala – PDL, PSD, UNPR, PNL.

  Apreciază

  22 noiembrie 2011 la 11:35

 4. Gabriel A

  Din cate am auzit, ING-ul este scos la vanzare in toata Europa … La noi au reusi sa prosteasca cei mai multi oameni prin campanii agresive in asigurari de viata dar de platit nu platesc daunele iar ca banca … nu exista. Practic nu exista o banca ING, doar o societate financiara. Alearga dupa bani … atat. Neseriosi. Chestia cu portocaliul e facuta sa impuste mai multi iepuri odata, deci toate la un loc.

  Apreciază

  21 noiembrie 2011 la 11:58

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s