PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FOC FĂRĂ FUM: Grădiniţa nr. 38 din Sectorul 3, decorată cu foiţă de aur?


INSIDER: „Parerea mea este ca doamna Director trebuie sa intocmeasca aceste petitii de excludere a copilului din gradinita, nu dumneavoastra. Dar, probabil, doamna are alte ocupatii: sa-si ingroase buzunarele. Vorbesc in cunostinta de cauza, deoarece am copilul in gradinita 38, la o alta grupa. La fel ca si doamnele din trecut, cu aceeasi functie, doamna ne persecuta cu orice ocazie pentru a mai contribui cu bani. Noutatea anului este infiintarea unei asociatii de parinti care sa-i imbunatateasca doamnei traiul. Nu stiu ce face cu banii pe care ii tot incaseaza, pentru ca gradinita este jalnica, incepand de la utilitati si pana la aspect. Macar doamna de dinainte decora, intr-un stil oribil, dupa parerea mea. Nu imi mut copilul din gradinita pentru ca doamna educatoare de la grupa este foarte buna. Dar consider ca aceasta doamna trebuie sa plateasca pentru comportamentul ei. Daca doriti mai multe dovezi, intrebati parintii de la grupa mica, unde profeseaza ca educatoare doamna director. Acolo spaga de supravietuire la grupa are numar fix si este obligatorie. Probabil ca decoreaza peretii clasei cu foita de aur…”

ARHIVĂ: EDUCAŢIE: Neputinţa educatorilor şi părinţilor. O grădiniţă de stat, terorizată de un copil-problemă!

2 responses

 1. Max

  Am vrea sa stim, ce culori prefera d-na director?… de citiva ani buni portocaliu este en vogue. Cunoastem un caz asemanator la o gradinita unde se purta cind rosu cind portocaliu, dupa caz…si tot nu a fost suficient, fosta d-na director de acolo a fost multumita ca a reusit sa mai ramina educatoare pina la pensie… Asa ca dragi parinti ai copiilor de la gradi nr 38 nu va complaceti in aceasta situatie….Nu uitati ca primul si cel mai important model pentru un copil este propriul lui parinte!
  Si de altfel o gradinita de stat in care se cotizeaza la inceputul trimestrului pentru fond, pt culori, cd-uri etc, de Mos, de sfirsit de an,de ziua lui X si a lui Y, de mai stiu eu ce ocazie, nu este prea departe de costurile unei gradi particulare.. .

  Apreciază

  17 noiembrie 2011 la 19:33

  • Xam

   Din nefericire inca este valabila zicatoarea: „La omu’ sarac nici boii nu trag”…
   Pare mai lesne sa scoti cu tzaraita sume mai mici din buzunar decat sa pui banu’ gramada… Valabil si in sistemul de sanatate de stat versus cel particular sau plata in rate a bunurilor de consum
   Totusi daca esti bugetar sau esti pricopsit cu un salariu minim ori mediu pe economie nu e posibil, fizic vorbind, „sa faci din rahat bici si sa mai si pocneasca” 🙂 costurile unei gradinite particulare sunt chiar piperate:
   http://www.incont.ro/utilitare/gradinitele-private-din-bucuresti-concureaza-la-pret-cu-cele-din-viena-si-ungaria.html

   Apreciază

   18 noiembrie 2011 la 10:00

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s