PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CADOURI: Sărăcie lucie. Numai de la OMV!


INSIDER: „Pe 18 oct 2011 OMV Petrom a scumpit ultima oara carburantii lasandu-ne un gust amar de neputinta in fata fatalitatii faptului ca nu a fost si cea din urma scumpire… Ca sa-si mai spele din pacate si chipurile sa atraga clientii, au lansat pe 31 oct 2011 o campanie exclusiva in statiile OMV cu VIVA oferind posibilitatea achiziţionarii timp de 18 saptamani a colecţiei de pahare RCR Aliseo Crystal. Totul e simplu – clienţii OMV pot colecta punctele bonus, economisind astfel până la 55% din pret. La fiecare tranzacţie în valoare de minim 20 Ron pentru automobile, respectiv 80 Ron pentru camioane, clientul va primi un autocolant cu 1 punct bonus. Dupa ce strangi 15 puncte (Ai bagat benzina de 3 milioane lei vechi, respectiv 12 milioane) poti deveni fericitul posesor al unui set de 2 pahare de apa, sampanie, vin alb, vin rosu sau decantor (la alegere!) platind extra suma modica de 24.99 Ron sau 49.99 Ron. DETALII

Nu prea inteleg cui se adreseaza aceasta campanie: celor care alimenteaza cu 5-10 litri sa nu li se opreasca masina in drum sau celor cu Jeep-ane cu rezervorul mereu plin. La acelasi pret pentru primii exista in Obor ori la supermarket un set de mai multe pahare (pentru ca fiecare membru al familiei sa aiba paharul lui, iar pentru cei din urma exista inventat cristalul de Bohemia, Murano, Swarovski… Salariul minim pe economie in Romania in anul 2011 este conform HG 1193/2010 de 670 Ron. Un adevarat cadou dupa cum se lauda pe site-ul lor, OMV ne face „cina strălucitoare de Crăciun sau Anul Nou” …de aici si sintagma „saracie lucie”.”

2 responses

 1. Anonim

  Calin, esti cam pe langa subiect. Oricum, frumos, articol, bine punctat.

  Apreciază

  18 noiembrie 2011 la 09:37

 2. Calin

  Nu am inteles: cine te obliga sa alimentezi? Cine te obliga sa mergi cu masina? Nu ai bani de carburant? Atunci ia-ti abonament la autobuz / metrou si ai rezolvat problema. Vrei cu masina? Atunci scoate banu’, nene. Carburantul se va ieftini atunci cand cererea are sa scada, benzinarii nu au sa te creada daca tu bocesti ca nu ai bani, insa vii in continuare la pompa sa alimentezi. Pana nu se face un protest ca lumea, care sa le scada cu adevarat vanzarile, nici pretul NU ARE SA SCADA! Pana atunci, insa, pana la protestele alea adevarate, pana la masurile luate de consumatori, ce scrii tu in articol nu este decat inca o za din lantul „Hai sa ne cacam pe noi”.

  Apreciază

  16 noiembrie 2011 la 12:19

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s