PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PERCHEZIŢIE: Suporteri polonezi vămuiţi în trafic. Jandarmii căutau petarde şi droguri, au găsit chiloţi!


INSIDER: „Ieri, înainte de meciul Rapid-Legia, am fost martor la o perchezie în trafic ca în filmele americane. Vizavi de Praktiker Militari, pe sensul de intrare dinspre autostrada Bucureşti-Piteşti, o dubiţă Mercedes cu numere de Polonia a fost trasă pe dreapta de un echipaj de la Rutieră, flancată din spate de o dubă a Jandarmeriei.

Din dubiţă au coborât 6-7 tineri speriaţi de armata de jandarmi, echipaţi ca trupele SWAT, care înconjuraseră maşina. După ce au prezentat actele, acestora li s-a cerut să-şi desfacă bagajele şi să-şi prezinte chiloţii. După care a urmat un control amănunţit în interiorul maşinii, unde nu s-a găsit nimic suspect. După aproape 45 de minute de verificări antiteroriste, jandarmii au început să râdă pe româneşte şi să glumească în engleza de baltă cu singura fata din grupul de suporteri. Se simţeau tare sexoşi în costumele alea de terminatori!”

One response

  1. OPREA NICOLAE

    Cate odata este foarte bun si controlul la bagaje in traficul rutier, dar sa fie facut de cadre bine pregatite ale politiei si jandarmeriei si nu de niste neica nimeni care nu stiu nici cum ii cheama.Politisti de la rutiera ar trebui sa stie obligatoriu o limba de circulatie internationala, cat si jandarmii care ii insotesc.Altfel nu au ce cauta in sistem, ca si asa ne-au facut de ras.

    Apreciază

    21 octombrie 2011 la 19:42

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s