PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FILM: Cinefilii nu s-au înghesuit la avanpremiera de la Cinema Pro. Nici invitaţia gratuită nu i-a convins!


INSIDER: „Aseara a fost la Cinema Pro avanpremiera filmului „Killer Elite: Înfruntarea” (Regia: Gary McKendry, Distributie: Jason Statham, Robert de Niro, Clive Owen). Posesorii de card de fidelitate au primit pentru ora 21.00 invitatii pentru 2 persoane pe email. Posesorul de card impreuna cu buletinul si invitatul trebuiau sa se prezinte la usa cinematografului la ora 20.50. Punctuali ca in toate actiunile moka la ora 20.30 se bulucisera nerabdatori marea majoritate a celor care au dat curs invitatiei. Personalul Cinema Pro a deschis dupa stilul nemtesc doar la ora anuntata cand a venit o domnisoara inarmata cu listele de invitati, cu un marker fosforescent si a purces la permisia intrarii. La ora anuntata de incepere in sala erau sub 50 de norocosi impingatori alunecosi cinefili …Pana te gasea pe lista, pana te bifa, pana ce-ti ura zambind „Vizionare placuta!”.

Imediat dupa intrare lumea fugea sa-si ocupe un loc cat mai bun in sala dupa care se aseza cuminte si pofticioasa la coada la popcorn. Pe la 21:25 a inceput proiectia cu reclame din filmele care vor avea premierele in curand si in sfarsit a inceput filmul. Problema e ca din cauza vitezei sau organizarii mai putin riguroase pornisera alt film „Real Steel – Pumni de oţel”. Noroc cu spectatorii care nu erau prima oara dusi la cinema au recunoscut filmul si au inceput sa rada dupa cateva momente de stupoare… Din 540 locuri cat are cinematograful, sub 50% au fost ocupate. Nici gratuitatea, nici nota 6.8 de pe IMDB nu i-a incantat pe bucuresteni sa participe. Au avut dreptate, filmul a fost tare slabut!

3 responses

 1. Cinefil bolnav

  Am fost si eu aseara la avanpremiera de la Cinema Pro si am iesit cu durere de cap. Nu stiu care o fi fost cauza filmul prost sau aerul conditionat care sufla ca vijelia prin sala. Banii economisiti pe bilet 🙂 i-am dat pe nurofen 😦

  Apreciază

  7 octombrie 2011 la 13:50

 2. Anonim

  Doresc dezabonare, mulţumesc!

  Apreciază

  7 octombrie 2011 la 12:05

  • Ne cerem scuze pentru e-mail-ul nedorit. V-am cautat in lista de abonati pentru a va sterge, dar nu v-am gasit. Asta inseamna ca nu v-ati abonat la fluxul nostru, deci nu veti mai primi alte notificari. Abonarea NU se face automat, ci numai dupa ce confirmati abonarea, prin accesarea unui link personalizat trimis de WordPress pe adresa dvs. de e-mail. Este exact protectia anti-spam pe care o doriti! Cum spune si in mesaj:

   „How do I confirm this subscription? Click the following link or copy it into a browser. Note this link is only valid for ……..”.

   Daca totusi ati facut click din greseala si v-ati abonat accidental, va puteti dezabona la fel de simplu.

   „Unsubscribe or change your email settings at Manage Subscriptions.”

   Nu dorim abonati care nu ne doresc! 🙂

   Apreciază

   7 octombrie 2011 la 14:35

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s