PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PRAGA: Maraton de 10 km prin Grădina Zoologică!


INSIDER: “Gradina zoologica din Praga a fost deschisa in anul 1931, are o suprafata de 8 hectare, fiind considerata cea mai buna din lume pentru conditiile oferite adaptarii in captivitate. Are peste 10 km de alei care se pot parcurge in 5-6 ore.

Nu ocoliti semnele cu „Sa nu pierdeti”, unde veti gasi un program cu cele mai importante evenimente care au loc in cadrul gradinii pe parcursul zilei. Una din cele mai apreciate pavilioane este Jungla Indoneziana si Planeta Maimutelor unde puteti vedea o flora si o fauna specifica junglei sau chiar va puteti juca cu lemuri (o specie de maimute mici cat palma).

Zona Copiilor si Gradina Zoologica pentru Copii este un spatiu special creat unde copii pot intra in diferite tarcuri pentru a se juca cu diferite animale domestice: iepuri, oi, porci, ponei, gaini, rate si gaste. In aceasta zona se afla si niste aparate de unde se poate cumpara mancare pentru a hrani animalele.

LOCALIZARE: Metrou: Linia C (Holesovice) si autobuzul 112.”

2 responses

  1. Pingback: DOLNI MORAVA, CEHIA: Sky Bridge, cel mai lung pod pietonal suspendat din lume are o lungime de 721 m și 1.2 m lățime | infoINSiDER.ro

  2. Zi si de aia din Craiova, din Parcul Romanescu… Lasand la o parte sinistrul care troneaza asupra acesti gradini…noua ni s-a intamplat si ceva haios. Obisnuiti ca o gradina zoologica presupune o zona in care te plimbi pe aleei printre custile animalelor, ajunsi acolo eram contrariati ca nu ne dadeam seama cum intram in incinta gradinii zoologice…crezand ca gardul care imprejmuieste gradina o fi cel din spate custilor animalelor si gasim un localnic si il intrebam pe unde e intrarea in gradina zoologica…efectul pe fata lui nu a intarziat sa apara…era mai contrariat ca noi ca nu intelege ce vrem…sa intram la animale?!
    Pentru cei care nu stiu…gradina zoologica din Craiova este o chestie rotunda si vezi animalele invartindu-te in jurul gardului… Dotarea e sinistra. Animale ioc! plin de gaini, porumbei si prepelite, niste struti ramasi fara pene, un magar si… restul multa imaginatie din partea vizitatorului care trebuie sa isi inchipuie ca viziteaza o gradina zoo.

    Apreciază

    16 septembrie 2011 la 10:19

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s