PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

JAPCĂ: Cum să-ţi „privatizezi” drumul din faţa casei? Primarul Onţanu protejează „proprietatea privată”!


INSIDER: „Pe aici nu se mai trece! De aproape 10 ani, o parte din str. Tudor Mihai este închisă  abuziv, devenind “proprietate privată” protejată prin tradiţie de Primăria Sectorului 2. Tot cartierul cunoaşte locul ca fiind o ciudăţenie, o ilegalitate tolerată de autorităţi. Doar primarul Neculai Onţanu (în funcţie din anul 2000) încă mai ascunde sub preş plângerile celor 22 de familii care trăiesc pe această stradă fantomatică, fără apă şi canalizare. Avertismentul publicat de “Evenimentul Zilei” în 2008 a rămas fără ecou.

De ce Onţanu nu se urcă pe buldozer să deschidă acest drum? Pe o partea a străzii Tudor Mihai se întinde domeniul “Supercom” (împrejmuit cu gard albastru), societatea de salubrizare care are monopol pe tot gunoil din Sectorul 2! Directorul Ionel Ciuclea a dovedit că este şi peste primar şi peste lege – şi-a prelungit gardul şi a blocat intersecţia cu str. Ghergheţei, iar din sens opus a închis drumul cu dale de beton!

Pe cealaltă parte a drumului, se ridică o vilă în care vecinii spun că locuieşte “fratele lu’ Maria Dragomiroiu” sau “un securist de-al lui Onţanu”. După o scurtă documentare, am mai aflat că este vorba despre Gheorghe Dragomiroiu, care în 2009 ocupa funcţia de director general adjung în Direcţia Generală Schengen din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (potrivit declaraţiei de avere).

Aşa se explică deci, nepuţinţa primarului Onţanu de a corecta abuzul din strada Tudor Mihai. …Mult mai surprinşi ca autorităţile locale, au fost cei de la “Google Street View” care au înţeles cu greu unde începe şi unde se termină această “stradă privatizată”.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s