PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

AEROSOL: Restaurantele se pregătesc pentru criza alimentară. Taxă pe respirat – 14 lei!


INSIDER: „Ristorante Trattoria IL Calcio de pe str. Clucerului nr.7 (in spatele pietei 1 Mai) vrea sa para a fi cel mai cel mai fancy din seria Il Calcio din Bucuresti. Am comandat tortellini si fusilli al forno (29 Ron), apa minerala 33 cl si Schlossgold (8 Ron). Cat am asteptat pastele ni s-a adus un antreu ca „din partea casei” (necomandat de noi): pe un platoas 4 feliute salam, 4 cascaval, 10 masline.

Totul a fost bun, dar fara sa ne uimeasca. Uimiti am fost de timpul pe care l-am asteptat pana sa ne aduca nota de plata (mai mult de 20 min). Desi personalul care se invartea pe terasa era aproape egal cu numarul clientilor si dupa ce am terminat de mancat au venit vreo 3 chelneri sa ne intrebe daca dorim desert sau cafea, cand incercam sa-i abordam se faceau ca ploua. Am vrut chiar sa ne ridicam si sa plecam pentru a intra cumva in raza lor de focus.

Nota de plata 97 Ron. Pe bon aparea si Coperto 14 Ron. Coperto este o taxa aplicabila fiecarui client, care se adauga la nota finala de plata.
Fie ca bea doar o cafea, fie ca are o nota incarcata, fiecare client plateste o taxa fixa, mai mare sau mai mica, functie de ceea ce ofera restaurantul respectiv.

One response

  1. Deh, italieni. Dar tot gainari…

    Apreciază

    10 iulie 2011 la 12:24

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s