PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FILM: „Taxă de uituc” pe ochelarii 3D la „Cinema Sun Plaza Mall”. Instrucţiunile lipsesc!


INSIDER: „Am văzut aseară filmul “Transformers 3: Dark of the Moon” – 3D la Cinema Sun Plaza Mall din București. Premiera în România 1 iulie 2011. Nota pe IMDB 7.00. Coproducător – Steven Spielberg. Durata 157 min – mi s-a părut o veșnicie, am căscat de mi se încleștaseră fălcile. Mediocru.

Inedit a fost faptul că în momentul în care am cumpărat bilete am fost întrebată dacă avem ochelari 3D. De vreo lună s-a instituit o nouă regulă la Cinema Sun Plaza Mall, sora lu’ Cinema City Cotroceni Mall: poți veni cu ochelarii de-acasă (dacă i-ai cumpărat de la ei bineînțeles!). Dacă nu, cumperi alții. Așa încât pe lângă prețul piperat 29 Ron / bilet se adaugă taxa de uituc 3 Ron.

Vestea bună: poți folosi aceiași ochelari la ambele cinematografe înrudite. Vestea proastă: nu îi poți folosi ca si ochelari de soare. Scrie clar pe punga lor protectoare, în 5 limbi. Ceea ce nu este prea clar este vârsta de la care poți să-i pui unui copil acești ochelari. Pentru că în limba engleza, spaniola, franceză, germană sunt de acord la unison cu minim 3 ani, pe când traducerea din italiana apare vârsta minima de 6 ani. În limba română nu există traducere și nici pe punga lor nu apare faptul că ar fi ochelari pentru 3D!!! …Acum pe lângă carduri și cărdulețe de adunat puncte vom căra în portofel și ochelarii 3D de la diferitele cinematografe. Portofelu’ ca purcelu’!

3 responses

 1. Baneasa Shopping City

  Aceiasi ochelari se pot refolosi si pentru filmele 3D de la Grand Cinema Digiplex – Baneasa Shopping City (Şos. Bucureşti-Ploieşti 42D).
  Un pic mai bine pentru dumneavoastra! 🙂

  Apreciază

  27 mai 2012 la 08:23

 2. City Cotroceni Cinema

  Intr-adevar si la Cinema City Cotroceni se practica „taxa de uituc” pe ochelarii 3D.
  La iesirea din sala dupa ce filmul s-a sfarsit te impiedici de o cutie pe care scrie cu carioca „pentru reciclare” unde cinefilii ecologisti-milosi lasa cinematografului ochelarii bacsis pentru ca data viitoare sa-i mai cumpere o data 🙂
  Cinema City Cotroceni Mall si Cinema Sun Plaza Mall nu au introdus „Miercurea Orange”, dar iti dau posibilitatea sa-ti dezvolti o afacere: cand ai strans prea multi ochelari acasa ii vinzi cinefililor 3D la juma’ de pret 🙂

  Apreciază

  24 noiembrie 2011 la 09:33

 3. monica

  aaa….curios ce zici tu aici cu caratul ochelarilor….eu locuiesc in Italia si aici cand mergi la cinema sa vezi un film 3D primesti ochelari de unica folosinta…ca sa numai zic de calitatea salilor si a ecranelor….

  Apreciază

  24 iulie 2011 la 00:56

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s