PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FILM: „Taxă de uituc” pe ochelarii 3D la „Cinema Sun Plaza Mall”. Instrucţiunile lipsesc!


INSIDER: „Am vazut aseara filmul “Transformers 3: Dark of the Moon” – 3D la Cinema Sun Plaza Mall din Bucuresti. Premiera in Romania 1 iulie 2011. Nota pe IMDB 7.00. Coproducator – Steven Spielberg. Durata 157 min – mi s-a parut o vesnicie, am cascat de mi se inclestasera falcile. Mediocru.

Inedit a fost faptul ca in momentul in care am cumparat bilete am fost intrebata daca avem ochelari 3D. De vreo luna s-a instituit o noua regula la Cinema Sun Plaza Mall, sora lu’ Cinema City Cotroceni Mall: poti veni cu ochelarii de-acasa (daca i-ai cumparat de la ei bineinteles!). Daca nu, cumperi altii. Asa incat pe langa pretul piperat 29 Ron / bilet se adauga taxa de uituc 3 Ron.

Vestea buna: poti folosi aceiasi ochelari la ambele cinematografe inrudite. Vestea proasta: nu ii poti folosi ca si ochelari de soare. Scrie clar pe punga lor protectoare, in 5 limbi. Ceea ce nu este prea clar este varsta de la care poti sa-i pui unui copil acesti ochelari. Pentru ca in limba engleza, spaniola, franceza, germana sunt de acord la unison cu minim 3 ani, pe cand traducerea din italiana apare varsta minima de 6 ani. In limba romana nu exista traducere si nici pe punga lor nu apare faptul ca ar fi ochelari pentru 3D!!! …Acum pe langa carduri si cardulete de adunat puncte vom cara in portofel si ochelarii 3D de la diferitele cinematografe. Portofelu’ ca purcelu’!”

3 responses

 1. Baneasa Shopping City

  Aceiasi ochelari se pot refolosi si pentru filmele 3D de la Grand Cinema Digiplex – Baneasa Shopping City (Şos. Bucureşti-Ploieşti 42D).
  Un pic mai bine pentru dumneavoastra! 🙂

  Apreciază

  27 mai 2012 la 08:23

 2. City Cotroceni Cinema

  Intr-adevar si la Cinema City Cotroceni se practica „taxa de uituc” pe ochelarii 3D.
  La iesirea din sala dupa ce filmul s-a sfarsit te impiedici de o cutie pe care scrie cu carioca „pentru reciclare” unde cinefilii ecologisti-milosi lasa cinematografului ochelarii bacsis pentru ca data viitoare sa-i mai cumpere o data 🙂
  Cinema City Cotroceni Mall si Cinema Sun Plaza Mall nu au introdus „Miercurea Orange”, dar iti dau posibilitatea sa-ti dezvolti o afacere: cand ai strans prea multi ochelari acasa ii vinzi cinefililor 3D la juma’ de pret 🙂

  Apreciază

  24 noiembrie 2011 la 09:33

 3. monica

  aaa….curios ce zici tu aici cu caratul ochelarilor….eu locuiesc in Italia si aici cand mergi la cinema sa vezi un film 3D primesti ochelari de unica folosinta…ca sa numai zic de calitatea salilor si a ecranelor….

  Apreciază

  24 iulie 2011 la 00:56

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s