PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GRATUIT: Prima Spălătorie Socială din România


Comunicat: „Proiectul iniţiat de Asociaţia Portico pune gratuit la dispoziţia tuturor persoanelor cu venituri mici şi a familiilor numeroase servicii de consiliere în domeniul igienei personale, detergent şi balsam donat de Unilever, precum şi zece maşini de spălat şi zece uscătoare semiprofesionale oferite de Whirlpool, dintre care una dedicată nou-născuţilor.

Spălătoria, care funcţionează în Calea Griviţei nr. 216 (lângă staţia de metrou Griviţa), face parte din strategia Primăriei Municipiului Bucureşti – prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB) – de a oferi un complex de servicii cetăţenilor aflaţi temporar în dificultate financiară.

Pentru început va putea beneficia gratuit de serviciile puse la dispoziţie de Spălătoria Socială (spălare, uscare, detergent) orice locuitor al Capitalei care are nevoie de aceste servicii din cauza situatiei socio-materiale cu care se confruntă: persoane cu venituri mici, şomeri, pensionari, părinţi singuri, persoane fără adăpost. O maşină de spălat şi un uscător vor fi rezervate pentru spălarea şi uscarea hainelor de copii cu vârste între 0 luni şi 1 an. Programările se pot face direct la locaţie de luni până vineri între 8:00–16:00 sau la telefonul 0765.421.286.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s