PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

IMOBILIARE: Vânzătorii de apartamente se ruşinează cu „Bulina Roşie”. Seismul bate criza!


INSIDER: „Zilele acestea am mers să vizionez un apartament la super-ofertă, chiar lângă Parcul Cişmigiu, pe strada Victor Eftimiu. Preţul suspect de mic era motivat de lipsa oricăror îmbunătăţiri… Dar nimeni nu mi-a spus nimic despre faptul că un apartament în acest bloc nu ar fi o investiţie tocmai sustenabilă… La ieşire, am aruncat o privire generală asupra blocului şi, surpriză, am observat o ditamai Bulină Roşie, acoperită cu spray graffiti !!! Pentru cei care nu ştiu, pe acest semn scria cândva, alb pe roşu: „Clădirea expertizată tehnic încadrată în clasa I risc seismic”. Voi ce părere aveţi – seismul bate criza!?”

5 responses

 1. Pingback: ASIGURĂRI: Pentru despăgubire după cutremur, veniți cu polița și buletinul în original! | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: MARILE SPERANŢE: Ori să consolidăm, ori să vindem repede. Sau doar ne rugăm să nu vină cutremurul?! | infoINSiDER.ro

 3. cornel

  Buna ziua,
  M-ar interesa o lista cu gradul de risc si stadiul consolidarilor pentru cladirile din mun. Pitesti. Daca are cineva cunostinta despre asa ceva si are amabilitatea sa imi transmita si mie aceasta informatie ii multumesc anticipat.

  Apreciază

  4 aprilie 2011 la 18:45

 4. conul

  Cred ca inca nu au aparut „baietii destepti” in acest domeniu. Expertizarile acestea sunt inca la inceput, imobilele expertizate sunt putine. Bucurestiul cred ca are o multime de imobile afectate serios de cutremure si care la un seism de 7 grade si un pic se vor intalni jos, in strada. Presimt ca va apare in curand un fel de „alba -neagra ” cu bulina rosie, in functie de interesele unor proprietari cu bani(pentru spagi, bien sur) care vor sa valorifice la un pret superior apartamente situate in astfel de imobile. Parerea mea este ca ar trebui sa existe o baza de date, accesibila oricui este interesat, cu imobilele expertizate la nivel national si gradul de risc seismic in care se incadreaza, astfel incat orice potential cumparator sa stie ce cumpara din acest punct de vedere. (s-ar putea chiar sa existe si sa nu stiu eu)

  Apreciază

  3 aprilie 2011 la 20:47

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s