PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TEATRU: Un Tudor Chirilă şters, într-o lume pe dos


INSIDER: „Orice ar face Tudor Chirila el mereu pare a fi un copil rasfatat si bosumflat ca nu toata lumea este extaziata de talentul lui… “O LUME PE DOS” este spectacol de teatru din trei piese scurte – de Terrence McNally, A.R. Gurney Jr., si Christopher Durang, o coproductie ArCuB si Fundatia artEST Bucuresti – regizat de mama lui actrita Iarina Demian incearca din rasputeri sa scoata “apa si din piatra seaca” 🙂 …Mai mult decat sa-l puna in rolul principal dand senzatia, de fapt, de “one man show” ceilalti “figuranti” facand parte din decor.

Cu aer de sceneta la serbarea de sfarsit de an cu diferenta ca limbajul, pe ici pe colo, e fortat decoltat si colorat si care oricum nu pare autentic… Cuvinte cu P si F in gura “premiantului” Tudor care se doreste a fi intruchiparea din Dex a cuvantului “rebel” sub indicatiile dirigintei – mamei regizor – par niste facaturi. Sala plina de foste pustoaice rebele si probabil fane Vama Veche cu toata bunavointa au rasuflat usurat cand s-a terminat piesa. Nu a fost jalnica , doar mediocra…”.

Umătorul spectacol – 9 aprilie 2011, Sala ArCuB, Bucureşti. Biletele pot fi achizitionate la prețul de 31,80 lei (Categoria I), 26,50 lei (Categoria II) si 15,90 lei (reducere la Categoria II ).

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s