PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

REPLICĂ: Explicaţii privind ţinuta oficială a debutanţilor la Balul Vienez


Unul dintre debutanţii prezenţi la Balul Vienez de anul acesta ne-a declarat că organizatorii au asigurat doar ţinuta fetelor, în timp ce băieţii au fost lăsaţi să se descurce cu procurarea fracului, prin împrumutare, închieriere sau cumpărare. Iata că a sosit şi răspunsul oficial din partea lui Kurt Strohmayer, iniţiatorul şi co-organizator Balului Vienez de la Bucureşti:

„Va multumesc pentru comentariul dvs. si as dori sa va felicit pe dvs. si pe toti debutantii – fete si baieti – pentru participarea la a 6-a editie a Balului vienez care a avut loc pe 26 februarie 2011 la Palatul Parlamentului. Fetele au primit de la JW Marriott rochiile albe, diademele, manusile si florile pentru a se realiza o prezentare perfect unitara si a se evita aparitia lor in tipuri diferite de rochii, diademe, flori si manusi. Sint sigur ca dvs. cunoasteti faptul ca o rochie ca cea purtata de debutante la acest bal nu mai poate fi purtata cu o alta ocazie. Pentru baieti, fracul este tinuta clasica standard la Balul vienez, care este confectionata intr-un singur stil, fara variatii; aceasta tinuta poate fi purtata in diverse alte ocazii chiar si la Balul vienez viitor sau la orice bal clasic din Austria.

Ca sa fim mai expliciti, prezentarea debutantilor – fete si baieti – la acest tip de bal clasic vienez reprezinta de fapt prezentarea oficiala a acestora in societate, in viitor fiind urmata de prezenta la alte baluri in calitate de oaspeti, insositi fiind de partenerii si prietenii lor. O fata care participa la balul vienez va purta o tinuta noua sau diferita la fiecare eveniment, in timp ce un baiat poate folosi acelasi frac sau smoching la orice bal vienez fara nicio problema. De aceea cred ca, de fapt, baietii debutanti au un avantaj in fata fetelor, ceea ce nu ii discrimineaza pe baieti deloc! Sint increzator ca veti participa cu placere la viitorul bal vienez din Bucuresti si va astept cu nerabdare la al 7-lea bal vienez care va avea loc pe 25 februarie 2012″.

 

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s