PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FIŢE: Cum îţi cade mâncarea la etajul 18?


INSIDER: „Nimeni nu fuge de fiţe, nici fiţele de criză! La etajul 18, într-unul din turnurile City Gate din Piaţa Presei Libere, s-a deschis recent al treilea restaurant Embassy din Capitală. Locaţia nu este recomandată celor înfometaţi sau cu rău de înălţime, dar este unul dintre puţinele locuri de fiţe la mare altitudine!

Panorama, decorul sobru şi chelnerul cu ţinută de soldat îţi dau încredere că situaţia e sub control. Meniul îngust, în formă de evantai, cu câteva feluri principale prezentate succint la preţuri duble, nu te lasă prea mult să te gândeşti. Gustarea din partea casei, servirea impecabilă şi mâncarea aranjată în ikebana nu îţi înşeală aşteptările, dar rămâi cu ochii în soare dacă îţi imaginezi că vei atinge numărul necesar de calorii.

Proprietarii se laudă cu o investiţie de 250.000 de euro în amenajări şi un trafic estimat la 700 de clienţi pe zi, dar la faţa locului aceste cifre nu prea se confirmă. În paralel, merită să avertizăm consumatorii asupra unui aspect picant. La câteva luni de la darea în folosinţă, cu mult înaintea deschiderii restauntului, liftul care duce la etajul 18 a avut într-o zi mici probleme tehnice. Mai exact a căzut în gol câteva etaje! Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Nu ştim însă câte dintre victime au vomitat!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s