PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CRAIOVA: Saline artificiale în buricul oraşului


INSIDER: „In Complexul Unirea din Craiova , la etaj, in buricul targului, “Centrul de Sanatate SALINELE ROMAN” are cea mai mare salina artificiala de suprafata (240 mp şi o capacitate de peste 100 persoane/oră) din Romania, care, pe langa beneficiile unei saline naturale, ofera confortul unui spatiu modern (muzica ambientala de relaxare, zona dedicata copiilor, acces gratuit la internet wireless). Pret sedinta 60 min: adulti 15 Ron, copii/pensionari 12 Ron. Program: L-V 9.00-20.00; S, D 10.00-17.00.

Desi locuiesc prin aproapiere si de cateva luni, de cand s-a deschis, am trecut de zeci de ori prin zona , palida reclama de la intrarea intr-o zona a complexului care a stat neutilizata mult prea multi ani (deci scoasa din circuitul de shopping) se pare ca nu mi-a atras atentia. Culmea este ca am aflat despre salina la o intalnire cu olteni la o cafea in Bucuresti.

Cautand pe net despre salinele artificiale din Romania aflu cu stupoare ca si a doua salina ca marime – olteni ambitiosi! – se afla tot in Craiova: “SALINA DE ACASA” (Halocamera tip Costa – suprafata 70 mp) mutata de luna trecuta in REAL la etajul 1.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s