PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

Cotidianul “Cronica Română” trage obloanele!?


Chiar dacă spune că a fost un an greu, patronul cotidianului “Cronica Română”, Răzvan Şindilaru, petrece sărbătorile cu mâncare şi băutură pe masă, ba poate chiar prin ţări străine. Angajaţii lui doar se uită la el cum înfulecă bucatele, fără să-i invite la masă. Până în ultimul minut al ultimei zi de lucru, angajaţii Cronicii au sperat să ducă acasă măcar un salariu. Măcar salariul restant pe luna iulie a lui 2010!

INSIDER: “Nu vruiam să ne imaginăm că vom pleca acasă şi astăzi, în ultima zi de muncă din acest an (23 decembrie n.r.), fără un ban în buzunar ca să punem ceva, orice, pe masa de Crăciun. …Am sperat să primim măcăr salariul restant de pe luna iulie, măcar jumătate din salariul pe luna iulie, măcar un avans de 100 de lei din luna iulie… Nimic! Redactorul-şef ne-a rugat să terminăm ziarul şi să mai aşteptăm până la sfârşitul zilei că poate-poate, totuşi, se întâmplă vreo minune… La final, am plecat aşteptând, dar am fost asiguraţi că poate vom primi ceva după sărbători… Nici nu îmi vine să mă mai duc acasă!”

Un răspuns

  1. Mihai

    Geniala fraza: „Răzvan Şindilaru, petrece sărbătorile cu mâncare şi băutură pe masă, ba poate chiar prin ţări străine. Angajaţii lui doar se uită la el cum înfulecă bucatele, fără să-i invite la masă.”

    Apreciază

    16 ianuarie 2011 la 12:11

COMENTEZI?