PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

Cadouri: ING BANK blochează în masă cardurile de credit?


INSIDER: „Ieri am fost sunat de la ING BANK Tipografilor (Str. Tipografilor nr. 11-15, Cladire S-Park B3-B4 , BUCURESTI) sa mi se spuna ca “toate cardurile de credit mi-au fost blocate”, motivul fiind niste “actiuni frauduloase pe un anumit site de internet”. La intrebarea mea fireasca despre care site este vorba mi s-a raspuns nonsalant ca “el nu a fost informat despre identitatea site-ului” si ca nu numai cardurile mele sunt blocate ci toate cardurile de credit emise de filiala ING BANK Tipografilor Bucuresti si ca acestea trebuie innoite. Urmeaza sa fim anuntati “ulterior de data la care putem veni sa ridicam noile carduri” (fara a specifica vreun termen o zi, o luna, un an, un timp)… adica “LA ANU’ SI LA MULTI ANI!!!””

3 responses

 1. S-a rezolvat problema cu cardurile blocate?
  Credeti ca s-ar putea extinde problema si in alte localitati?

  Apreciază

  10 ianuarie 2011 la 01:53

 2. Adamantix

  Si eu am primit un telefon asemanator. Cardul mi-a fost blocat si doamna de la telefon mi-a spus ca dupa Craciun voi fi sunata si voi veni sa-mi iau noul card. A trecut si Revelionul si nici pana zi nu m-a sunat nimeni. Mai astept cateva zile si daca tot nu primesc un semn de la ei, trec pe la cel mai apropiat sediu ING.

  Apreciază

  1 ianuarie 2011 la 15:55

 3. eu

  Mi se pare firesc sa nu dezvaluie site-ul care a generat problema – satisfacerea curiozitatii personale nu se compara cu dauna de imagine/incasari pe care ar avea-o de suferit.

  Situatii de genul asta se intampla, brese de securitate exista, important e ca nu s-a ascuns asta ci s-a gasit o cale de minimizare a impactului.

  Apreciază

  28 decembrie 2010 la 11:39

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s