PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CERAGEM – experiment sau marketing?


INSIDER: „In Craiova pe str. Calea Bucuresti nr. 51K – Piata Centrala s-a deschis o filiala CERAGEM – “Primul Centru gratuit de Presopunctura si masaj din Romania”. Persoane, majoritatea de varsta a III-a si poate un pic nostalgice dupa cozile de altadata (cand “daca era coada insemna ca era ceva bun” 🙂 se aseaza cuminti la rand si dupa 2-3 ore de asteptare intra cate 32 intr-o sala de asteptare (unde sunt chestionati 30 min in legatura cu durerile si bolile pe care le au). Dupa aceea sunt introduse in alta incapere cu 32 de paturi unde incepe procedura propriu-zisa de terapie si-si manevreaza aparatul panaceu 30 min (mai intai sub supraveghere, apoi singuri) de-a lungul coloanei vertebrale apoi pe partea din fata. Aparatul este format dintr-un proiector cu 9 bile de jad, 4 becuri cu infrarosu si heliu si se spune ca are calitatea de a relaxa si detensiona corpul si de crezi in el “poate face si minuni”.

Poate sunt eu suspicioasa si “calul de dar” nu ar trebui “sa se caute la dinti”, dar totusi in Romania, in 2010, cine iti da ceva gratis fara sa-ti ia apoi si “pielea de pe tine” 🙂 … nici “pomenile” electorale nu fac exceptie 🙂 … De aceea am dat Ceragem “pe mana lu’ Google” si am gasit Sediul Central in Bucuresti sect.5 (str.calea Rahova 251-253, et.2) si mai multe filiale in tara cu 2 tabere patimase (pro si contra, bineinteles 🙂 dar si faptul ca franciza ar fi interzisa sau limitata in Occident si State: http://www.oag.state.tx.us/oagNews/release.php?id=1156

Oare care este adevaratul scop al marinimiei Ceragem: experimente pe “cobaiul” roman pentru o statistica ulterioara sau doar se tanjeste la micile economii ale pensionarului mioritic (si asa tare saracit de taxe, impozite, medicamente, copii si nepoti someri sau bugetari) si vor doar sa i-l vanda cu “numai” 1000 euro??!”

4 responses

  1. Pingback: PART-TIME COBAI: Cremele nu sunt testate pe animale. Direct pe oameni! | infoINSiDER.ro

  2. MIHAILESCU ELENA

    AS DORI SA STIU DACA IL POT CUMPARA SI CAT COSTA.MULTUMESC ANTICIPAT.

    Apreciază

    9 septembrie 2011 la 10:59

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s