PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

…Şi aici sunt banii dumneavoastră!


Vă prezentăm ultimele două modele de mobilier stradal cu scop de informare/avertizare care, pe cât sunt de inutile, pe atât de costisitoare! În prima imagine puteţi observa un covor galben din bitum de 3/4 metri, amplasat în apropierea marilor intersecţii din Bucureşti, despre care nimeni nu poate ghici dacă este de informare sau de avertizare!? Care este utilitatea lor, nici nu contează! Ele există şi cineva mănâncă bine de pe urma lor!

Acest panou de campanie „ecologico-electorală” este amplasat în Parcul Izvor din Capitală. Nu ne deranjează că nu spune nimic şi nici că este făcut din bani publici, ci că primarul general Sorin Oprescu se laudă cu gazonul şi reamenajarea donate de Madonna după concertul din acest parc! Reamintim că pâna atunci, primarul Oprescu avea bani doar pentru deratizare aleatorie, otrava din „pliculeţele roz” fiind aruncată prin parc la întâmplare, spre bucuria copiilor şi a câinilor. „…Probabil, de un mecanic beat de locomotivă!”

One response

  1. ionut

    traian basescu ar trebui impuscat impreuna cu toata gasca lui de mafioti si hoti care infometeaza tara asta.de ce nu vorbeste nimeni de hotelul ala din dubai de 3miliarde de euro care il are basescu+eena udrea,sirena lui?nu stiti sau va e frica sa vorbiti?

    Apreciază

    22 noiembrie 2010 la 23:45

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s