PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ATENŢIE! Ocoliţi cabinetul veterinar FLUFFY VET!


INSIDER: “Evitati cabinetul FLUFFY VET si pe „stimabila” doctorita ALEXANDRA GHEORGHE!!! 3 catelusi comunitari au fost castrati de ea sambata si duminica 1 a murit si ceilalti au inceput sa se simta rau. Cea care a fost in starea cea mai grava, a fost dusa la alt cabinet, redeschisa si s-a constatat ca operatia a fost facuta prost! Doar o transfuzie de sange si dorinta ei de viata au ajutat-o sa traiasca. Surioara ei a murit in chinuri de nedescris!!! Cea de-a 3a este intr-o stare proasta, dar stabila. Cand a fost sunata, „stimabila” a spus ca NU ESTE RESPONSABILITATEA EI CE SE INTAMPLA CU ANIMALUL DUPA OPERATIE si ca daca vrem sa venim cu catelusa la ea, trebuie sa platim, pt ca ea nu face opere de caritate! Ce este mai rau este ca acest cabinet este in programul primariei, finantat de aceasta, pt sterilizari facute cu picioarele. EVITATI-L!”

3 responses

 1. VERIFICAT

  EVITATI CABINETUL FLUFFYVET SI PE DOMNISOARA DOCTOR ALEXANDRA GHEORGHE E O NESIMTITA
  CUM A AJUNS SA AIBA NESIMTITA ASTA DIPLOMA DE DOCTOR….

  Apreciază

  6 decembrie 2010 la 13:40

 2. monicamonette

  Alexandra Gheorghe a sterilizat o multime de caini si nu am auzit de astfel de probleme, in plus este un om deosebit care iubeste cu adevarat animalele, a dovedit lucrul asta de multe ori!

  Apreciază

  8 noiembrie 2010 la 18:09

 3. diana tanase

  Nimic din ceea ce a scris domnisoara nu este adevarat o cunosc pe domnisoara doctor de mult timp si am participat la sterilizarea catelusilor nu domnisoara doctor trebuia sa aiba grijja de catei dupa ce proprietarul a plecat cu ei sterilizarea a recursive normal animalutele erau bine atunci cand au plecat ce se intampla acasa cu ei nu era problema domnisoarei doctor doar daca era instiinta imi pare rau ca sunt tarati in noroi medicii care isi dedica viata animalutelor.

  Apreciază

  21 septembrie 2010 la 18:51

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s