PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ANAF a început vânătoarea împotriva „bogaţilor”


Gândiţi-vă de trei ori înainte să cumpăraţi produse de lux cu bani „din muncă neimpozitată”! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a deschis deja sezonul de vânătoare împotriva bogaţilor şi săracilor din România. Adică, nu mai este nevoie să ţineţi ascuns nu ştiu ce iaht, elicopter, Ferrari sau Rolls-Royce, sau Dacie din ’73 pentru că ANAF află imediat că „aveţi bani de dat”. Şi nici să vă bănuiţi vreun prieten invidios că v-a reclamat la ANAF ca la Securitate.

Surse care doresc sa-şi păstreze anonimatul au declarat pentru InfoINSIDER.ro că ANAF a început deja vizitele de curtoazie pe la companiile şi magazinele care au doar clienţi aleşi pe sprânceană. Mai exact, de voie, de nevoie, acestea sunt strânse cu uşa să „colaboreze” cu inspectorii şi să dea toate informaţiile necesare – lista clienţilor, achiziţii, adrese, conturi etc. Adică, tot ce este necesar ca să fie identificaţi şi impozitaţi chiar de a doua zi. Deci, nu vă miraţi dacă, mâine dimineaţă, inspectorii ANAF vă vor bate la uşă şi vor vrea să dea o tură cu noul Maserati…

Totuşi, termeni ca „bogat” sau „averi mari” sunt relativi şi pot cuprinde un procent mare din populaţie. Deci, totul trebuie să fie foarte vag, tocmai ca ANAF-ul să poate bate la uşa oricui, oricând, precum mascaţii sau Securitatea. Chiar şi atunci când ţi-ai luat un Logan chel cu bani adunaţi din CAR-urile soţiei, fraţilor, părinţilor, socrilor, verilor… Totul sub sloganul „Noi combatem evaziunea şi vă facem ca la Nufărul”.

AŞTEPTĂM COMENTARII CU EXEMPLE DESPRE ABUZURILE ANAF!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s