PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OMERTA: Tăcerea înseamnă complicitate!


Asistăm neputincioşi la abuzurile şi nedreptăţile pe care le vedem în jurul nostru. Ne temem să intervenim, ne temem să reclamăm, ne temem să facem ceea ce ar fi corect să facem! Iar autorităţile şi-au pierdut încrederea noastră… Trăim zilnic cu teama că, dacă ieşi din rând şi vorbeşte gura fără tine, rişti să rămâi pe drumuri fără job, fără salariu, fără un rost. …Doar pentru că ai avut curajul să ieşi în faţă şi să spui că nu eşti de acord, că este nedrept, că te opui.

Acesta este Codul Tăcerii „Omerta”, pe baza căruia legea sau morala continuă să fie încălcate în fiecare zi sub ochii tăi. Iar TU eşti obligat să respecţi Omerta doar ca să-ţi păstrezi o slujbă „onorabilă” care dă de mâncare familiei tale. În sinea ta, însă, ştii prea bine că prin Tăcere eşti complice, dar pur şi simplu nu vrei să rămâi pe drumuri… Pur şi simplu, nu poţi să apari la televizor sau în ziare şi să divulgi „informaţii din interior” care ar putea duce la demiterea şefului sau închiderea afacerii patronului. Dar, totuşi, informaţiile pe care le deţii ar putea duce la îndreptatea unor nedreptăţi asupra contribuabililor, pacienţilor, clienţilor, consumatorilor, colegilor, vecinilor, prietenilor sau a familiei tale…

În aceste condiţii, îţi propunem să devii INSIDER, adică să spui liber şi să publici necenzurat pe acest flux, SUB PROTECŢIA ANONIMATULUI, tot ceea ce te crezi că este incorect la locul tău de muncă sau acolo unde te loveşti de corupţie şi nedreptate, dar nu îţi poţi permite să o faci în nume personal. infoINSIDER.ro doar va publica aceste „reclamaţii” care vor putea fi preluate de televiziuni şi ziare ca puncte de plecare în realizarea unor investigaţii de presă.

INSIDER poate fi orice persoană de BUNĂ CREDINŢĂ care lucrează într-o instituţie de stat sau companie privată. Aceasta deţine informaţii ADEVĂRATE şi VERIFICABILE care ar trebui aduse IMEDIAT la cunoştinţa publicului privind diverse ABUZURI şi NEDREPTĂŢI. Fără a urmări vreun interes material, răzbunare sau funcţii, orice INSIDER doreşte să transmită publicului anumite informaţii, dar nu vrea să îşi facă publică identitatea de TEAMA unor eventuale REPERCUSIUNI. Informaţiile TALE vor putea fi folosite de jurnaliştii de investigaţie în anchete mai ample.

Puteţi publica imediat orice DEZVĂLUIRE sub formă de comentariu ANONIM în secţiunea VOX POPULI sau le puteţi trimite pe e-mail la adresa <infoinsider.flux@yahoo.ro>. Cele mai importante comentarii vor fi republicate pe fluxul general. Dacă trimiteţi informaţiile pe e-mail vă GARANTĂM PROTECŢIA ANONIMATULUI!

AVERTISMENT PENTRU CITITORI: Ştim că, prin definiţie, o “sursă anonimă” este suspectată din start de “informaţii mincinoase” şi “intenţii ascunse”. Cu toate acestea, din amor pentru scoaterea adevărului în lumina reflectoarelor, NOI NE ASUMĂM ACEST RISC. Totuşi, NU PUTEM GARANTA că toate informaţiile publicate sunt 100% complete şi adevărate, dar vă invităm să le verificaţi şi să ne spuneţi şi nouă!

NOTA 1: ACEST BLOG ESTE ADMINISTRAT DE MAI MULŢI JURNALIŞTI CARE, BINEÎNŢELES, DORESC SĂ-ŞI PĂSTREZE ANONIMATUL.

NOTA 2: Dorim să transformăm acest site într-un flux continuu de ştiri scurte cu informaţii din interiorul instituţiilor de stat, al companiilor private sau de oriunde se întâmplă ceva ascuns de ochii, urechile, buzunarele şi sănătatea publicului.

NOTA 3: infoINSIDER.ro este PRIMUL FLUX DEDICAT INFORMAŢIILOR DIN INTERIOR şi DEZVĂLUIRILOR ÎN TIMP REAL, 100% ANONIME.

NOTĂ 4: AŞTEPTĂM COMENTARII DESPRE CUM AM PUTEA ÎMBUNĂTĂŢI ACEST FLUX!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s