PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OMUL MIRACOL: Joao de Deus, bisturiul lui Dumnezeu. Călătorie în Casa Speranţei!

INSIDER: „Când medicina alopată îşi termină resursele, speranţa unui miracol este de multe ori singura alinare. Cu cât credinţa este mai puternică, cu atât „întregul Univers te ajută în realizarea dorinţelor tale”. Singuri sau în grupuri organizate, mulţi români au ajuns în Brazilia la Joao de Deus – omul miracol. Boli îngrozitoare în ultima fază, asupra cărora doctorii îşi recunosc neputinţa, sunt miraculos ameliorate sau chiar vindecate. Cel puţin asta spun majoritatea românilor care au fost în micul orăşel Abadiania, confirmate de mărturii din toată lumea publicate pe internet.

Joao – omul – s-a născut pe 24 iunie 1942, dar pare că face parte din categoria oamenilor fără vârstă. Născut într-o familie de condiţie modestă, a început munca din copilărie, mai întâi în atelierul de croitorie al tatălui său. A urmat şcoala primară pentru doi ani, apoi sărăcia l-a obligat să renunţe la cursuri, până în ziua de astăzi neştiind să scrie sau să citească. Toate acestea pălesc însă în faţa darului său special. Prima experienţă de transă a avut-o la vârsta de 16 ani când, ghidat de o viziune a Sfintei Rita de Cascia, a fost condus la Centrul Spiritist al Mântuitorului Hristos, unde a vindecat peste 50 de oameni, ajutat de entitatea Regelui Solomon. Mediumul Joao spune că este ajutat de 35 de entităţi benefice diferite pentru a face posibile aceste vindecări, prin “operaţii spirituale” şi chiar fizice.

Printre entităţi se numără mai mulţi sfinţi, ca Sfânta Rita sau Sfântul Ignatius de Loyola, dar mai ales medici ce au trăit în secolele 19 şi 20, cum ar fi Dr. Augusto de Almeida, Dr. Jose Valdivino sau renumitul bacteriolog brazilian Dr. Oswaldo Cruz. Aceste spirite vin însoţite de “grupuri de îngeri şi entităţi evoluate ce ajută la facilitarea vindecărilor şi îi ghidează pe cei prezenţi în sală”.

CUM AJUNGEM ŞI CÂT COSTĂ?

Mai intâi verificaţi în Abadiania (sunaţi/scrieţi la Casa de Dom Inácio sau la pensiunile din zonă) dacă Joao de Deus nu este plecat în pelerinaj în alte ţări (Austria-Germania: 23-25.11.2012 la Salzburg, sau pe 30.11-2012 la Alsfeld. Detalii AICI.

Când vă faceţi planificarea de călătorie trebuie să luaţi în considerare că Joao de Deus nu lucrează decât 3 zile pe săptămână – miercuri, joi şi vineri. Pentru a beneficia din plin de aceste zile trebuie să ajungeţi acolo luni sau cel mai târziu marţi şi să plecaţi duminică sau în cel mai rău caz sâmbătă. După fiecare “operaţie spirituală” trebuie să stai să te odihneşti 24 de ore.

– BILETUL DE AVION pâna în capitala Brasilia este între 1.000-1.500 euro/persoană, dar în funcţie de compania aeriană şi perioada aleasă mai poţi prinde reduceri.
– TAXI – circa 80 km. până în Abadiania (se pronunţă Abadjiania) – 90 USD şi durează cam 1 oră şi 15 minute.
– CAZAREA cu tot cu masă costă aproximativ 30 USD/zi (camera 15-40 USD/zi, plus 3 mese/zi – 15 USD, sau mai ieftin dacă îţi găteşti singur). Moneda naţională a Braziliei este REAL-ul, iar cursul actual este de 1 BRL = 0.5 USD.
– ŢINUTĂ – în Casa toată lumea e îmbracată în alb, aşa că trebuie să vii la tine cu lucruri albe sau le poţi cumpăra de la orice magazin din comună.
– Joao de Deus nu cere bani!

ÎNTÂLNIRILE CU JOAO

– „Primeira vez” – este pentru prima oară când iei contact cu Joao, întâlnire care poate fi personală sau prin intermediul unei fotografii trimisă prin cineva care îl intâlneşte. De obicei, prima întâlnire e uşor dezamăgitoare, iar emoţia intâlnirii cu cel mai mare vindecator în viaţă se rezumă la a ramâne blocat efectiv cu privirea în ochii lui extrem de albaştri, timp de câteva secunde cât îţi spui suferinţele (timp acordat oricui vine să-l întâlnească şi se aşează la coadă) prin scrierea a trei dorinţe personale, afecţiuni fizice şi spirituale, pe o foaie de hârtie în limba engleză. În cazul în care eşti trimis la “operaţie spirituală” vei primi o foaie pe care Joao a mâzgălit ceva (o reţetă pe bază de Passiflora) şi prin intermediul traducătorului ţi se transmite să mergi în “sala de operaţii”, o sală de meditaţie în grup. După câteva ore, senzaţiile pe care le ai în şi după ieşirea din “sala de operaţii” diferă de la persoană la persoană, putând chiar să nu simţi nimic imediat. Cele mai multe persoane simt o oboseală acută şi le este foarte somn.
– „Segunda vez” – este a doua întâlnire personală sau prima întâlnire directă după ce ai trimis înainte o poză cu tine prin altcineva.
– “Revisao” – este vizita după 7 zile de la operaţie, când ţi se spune că poţi pleca acasă sau că ar fi bine să mai rămâi.

TRATAMENTE ÎN CASĂ

– Meditaţiile din „Camera curentului” sunt pentru curăţare spirituală şi energetică: cele două sesiuni pe zi, dimineaţă şi după-amiază, contribuie la susţinerea vindecării celor ce trec prin faţa lui Joao. Sunt multe persoane care vin şi susţin „curentul” pentru a-i ajuta pe ceilalţi în vindecare. În timpul meditaţiei trebuie să ţii ochii închişi şi să nu încrucişezi mâinile sau picioarele pentru a nu întrerupe “curentul” spiritual. Deoarece o meditaţie poate dura până la 4 ore este destul de greu să rezişti, dar pe masură ce zilele trec vei reuşi să închei sesiunea o dată cu rugăciunea finală. Cineva spune „Tatăl Nostru” în limba portugheză şi toţi ceilalţi se alatură spunând rugăciunea în limba lor maternă.

– “Operaţiile spirituale” sunt invizibile sau chiar vizibile (pentru cei care au nevoie să vadă pentru a crede sau pentru cei aleşi din grămadă de către Joao) produc realmente miracole: dispariţii de tumori, recăpătări de vedere, oameni în scaunul cu rotile care, pentru prima dată după mulţi ani, fac primii paşi. Dar vindecarea nu este spontană, ci un proces ce necesită dăruire, credinţă şi multă răbdare. Joao spune foarte clar că nu el te vindecă, ci Dumnezeu vindecă, el doar îţi facilitează vindecarea.

– Sesiuni pe „Patul cu Cristale” – băi de lumină colorată expusă pe chakre prin intermediul cristalelor de cuarţ – 10 USD/şedinţa.
– Pastile de Passiflora – 25 USD (sunt prescrise personalizat pentru fiecare pacient prezent fizic sau doar prezentat într-o fotografie)
– Apă sfinţită – 2 USD/0,5 litri.
– “Supă spirituală” este gratuită şi se împarte tuturor celor prezenţi în Casă la prânz.
– „Cascada Sacră” – unde bărbaţii şi femeile intră pe rând, separat, în scurte reprize. Doar aici nu ai voie să faci poze sau să iei ceva ca suvenir. Ritualul este simplu: spui o rugăciune, intri în apă pentru a fi binecuvântat de spirite, iar la plecare mulţumeşti locului. Totul se desfăşoară în multă linişte şi dureză 5-10 minute.

– Grădina casei e un loc minunat: plină de viaţă şi în acelaşi timp cu atâta linişte şi pace. Fiecare băncuţă de lemn de aici este primită în dar şi aminteşte de un miracol, este felul în care cel vindecat multumeşte Casei. În fiecare seară, vine o doamnă de prin partea locului şi, cu o voce îngerească, în lumina licuricilor, cântă rosariu Maicii Domnului. Merită menţionat că în zona Abadiania sunt multe mine de cristale, întreaga aşezare trăind, în principal, de pe urma comercializării acestora şi a turismului spiritual de la Casa dom Inacio.

După o săptămână sau mai multe de stat în Abadiania, simţi că s-a întâmplat ceva cu tine, că ceva s-a schimbat în felul de a privi lumea. Când te întorci acasă, toţi cei care te întâlnesc observă imediat starea îmbunătăţită, o atitudine deschisă şi plină de energie, iar analizele medicale confirmă, în multe cazuri, ceea ce tu ştiai deja că s-a întâmplat. Vindecarea spirituală există întodeauna, iar cea fizică nu face decât să o urmeze.”

LINK-URI UTILE: Victor Chirea, InfoRenergetic, Oldsite, Earth Oasis, Spiritual Doctors

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s