PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MUZEUL KITSCH-ULUI: „Agoniseala și comorile din sufrageria omului de rând sunt acum și la muzeu!”

Adresa: Str. Covaci nr.6. Program: L-D 12-23. Bilet intrare: 10 lei (redus din solidaritate!).

INSIDER: “În primul weekend de viață, muzeul a primit deja 200 de vizitatori, o cifră cu care puține muzee se pot lăuda și, având în vedere locația și faptul că suntem un „neam de nostalgici” și mereu avem momente cu „înainte era mai bine”, mai mult ca sigur va avea mare succes.

Agoniseala și comorile din sufrageria omului de rând „multilateral dezvoltat”, care a ridicat patria noastră pe noi culmi de civilizație, sunt acum și la muzeu. Tot înainte!”

 

Exponatele provin din colecția personală a proprietarului Muzeului Kitsch-ului, Cristian Lica, realizată de-a lungul unor ani buni cu ajutorul consignațiilor, târgurilor de profil și altor colecționari și îmbogățită recent cu numeroase artefacte. Investiția lui în noua destinație culturală se ridică la peste 15.000 de euro. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

 

“Pentru cetățenii români aplicăm o reducere de o treime din solidaritate cu faptul că ei sunt expuși la kitsch-ul din jurul lor în fiecare zi.” Cât despre galerie, Cristian Lică subliniază că “Orice artist român care va vrea să expună în galeria de Kitsch Art de la etaj este binevenit. Nu există decât o singură limitare: lucrările să fie kitschoase!” (SURSA)

ARHIVĂ: COPY/PASTE: „Bibelourile au fost cândva lucrări artistice respectate, executate cu măiestrie şi migală” *** PALATUL PRIMĂVERII: „Sper ca peste încă 27 de ani să nu existe vizite şi la momântul Sf. Nicolae şi Elena!” *** VIITORUL NOSTALGIEI: „Oare ce-i lipseşte MNAC pentru ca vizitatorii să-i treacă pragul mai des?”