PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

UŞA CORTULUI: „Toţi medicii rezidenţi au fost martori la această mizerie, din păcate NE ESTE PREA FRICĂ pentru a vorbi public!”

Foto_Mediafax_Andrei_Pungovschi copyINSIDER: „Stimaţi ziarişti, Îmi cer scuze pentru lipsa de curaj în sensul că nu îmi voi declina identitatea. Va rog să corectaţi o eroare la care aţi fost părtaşi ani la rând, cu sau fără voia dumneavoastră. Am decis să fac acest gest astăzi, deoarece, astăzi 25 februarie 2015, colega noastră, dr. Ecaterina Japie (Câţi), medic rezident ortoped pediatru la Spitalul de Copii MS Curie din Bucureşti, a fost BĂTUTĂ CU PUMNII de către profesorul nostru Gheorghe Burnei. Acest lucru este inacceptabil şi suntem convinşi că pare incredibil. Vă rugăm să va aplecaţi asupra subiectului şi să faceţi publică povestea noastră. Toţi medicii rezidenţi au fost martori la această mizerie, din păcate NE ESTE PREA FRICĂ pentru a vorbi public. Pentru a fi credibili vă trimitem o înregistrare făcută cu mai mult timp în urmă care demonstrează adevăratul chip al profesorului Burnei. Va rugăm să ne ajutaţi să punem la locul cuvenit acest om.

Gheorghe BurneiAţi fost induşi în eroare ani la rândul cu ajutorul reportajelor elucubrante, probabil plătite sau realizate de ziarişti incompetenţi, crezând că aveţi de-a face cu un mare profesionist. În realitate acest om este de o violenţă cruntă, scenele pe care le vedeţi în filmul ataşat sunt ceva la ordinea zilei în Spitalul MS Curie, dar nimeni nu are curajul să vorbească. Dacă peste violenţa verbală am reuşit să trecem, ei bine, violenţă fizică este inacceptabilă. Se pare că episodul relatat astăzi nu este primul. Din păcate nu avem o înregistrare cu episodul de azi, vă trimitem totuşi un filmuleţ cu o altă înjurătură a prof. Burnei pentru a vă face să înţelegeţi teroarea sub care trăim. Suntem foarte mulţi rezidenţi în secţia de la Marie Curie motiv pentru care nici nu învăţăm mare lucru pentru că nu avem cum. Profesorul Burnei a selectat câţiva rezidenţi pe care îi favorizează în timp ce ceilalalți PIERD TIMPUL. În plus suntem trataţi că ultimii oameni, că şi cum nu am fi trecut printr-o şcoală şi printr-un concurs că să ajungem acolo.

Gheorghe Burnei - Spitalul Marie CurieVă rugăm să faceţi cunoscut aceste lucruri conducerii UMF Carol Davila, rugăm de asemenea organele de poliţie să se autosesizeze. Starea prof. Burnei se deteriorează de la o zi la alta. NIMENI nu are curaj să spună că are nevoie de o expertiză psihiatrică. Toate reportajele despre premiere naţionale şi inovaţii sunt inepţii. Ca profesionişti ai informaţiei ar fi trebuit că din când în când să cereţi părerea unor experţi internaţionali că să realizaţi că toate aceste exagerări au depăşit deja limitele patologiei psihiatrice. Este o poveste lungă şi complicată a ajungerii în acest punct. Situaţia a devenit insuportabilă. Vă rugăm, în special pe cei care aţi adus osanale pe neverificate acestui om, să faceţi un act de reparaţie morală. Mulţumim.” SURSA

9 responses

 1. Pingback: MAGNA CUM LAUDE: Primul rezident de chirurgie plastică și reconstructivă „produs original de Brașov” șomer fără drepturi. La Ministerul Sănătății “work in progress” de două luni să elibereze diploma de medic specialist! | infoINSiDER.

 2. Anonimus

  Din pacate mai sunt asemenea”profesori” care nu au nici cel mai mic respect pt personalul medical fara de care ar fi nimic toata stiinta lor. Ei uita ca actul medical este efectuat de catre o echipa nu doar de o singura persoana.Cum este prof.dr. Pascu Rodica , medic boli infectioase, dinTg.Mures, care din fericire a iesit la pensie dupa ce ani in sir a terorizat personalul si pacientii cu comportamentul patologic pe care il avea, cu crizele de nervi si epitetele care ii veneau la gura. Dupa parerea mea asemenea medici nu ar avea ce sa caute in domeniul medical uman, eventual cel veterinar desi nici animalele nu merita sa fie tratate in acest mod. Aceste persoane cred ca au dorit sa devina medici doar pentru pozitia lor sociala si beneficiile aduse de aceasta, nicidecum din vocatie sau iubire pt semeni. In primul rand nu au cei sapte ani de acasa, pot sa aiba o mie de facultati daca nu se stiu comporta asa cum se cuvine cu colegii, subalternii si pacientii lor. Oricum ar trebui sa se faca o evaluare psihiatrica foarte serioasa, anual tuturor medicilor si nu doar de forma. Cunosc medici care sufera de schizofrenie si totusi profeseaza. Cine le da acest drept? Cui ii convine sa fie tratat de un schizofrenic? Din pacate multi asa zisi „profesori” se cred un fel de „Dumnezeu pe Pamant” care cred ca nimic nu-i pot atinge si care cu asta se hranesc :umilindu-i pe ceilalti.

  Apreciază

  29 octombrie 2016 la 14:21

 3. Georgiana

  Cu tot respectul cuvenit indelungatei dvs cariere, medicul nu e ”parintele” rezidentului (desi ar trebui sa fie, intr-un fel ), iar educatia prin bataie a fost de mult timp ”abolita”!

  Apreciază

  28 octombrie 2016 la 22:53

 4. Strutinschi Petru

  Să le fie rusine tinerilor care se socot doctori. Unde bate mama – creste ! Sunt medic primar ATI cu 45 de ani lucrati si cred ca a venit timpul sa va cereti iertare Domnului Prof. G. Burnei.

  Apreciază

  28 octombrie 2016 la 22:06

  • Ionescu

   Esti un bou omule, asta esti.

   Apreciază

   24 iunie 2020 la 14:50

  • Ionescu

   Si a refeream la Strutinschi. Imbecilule!

   Apreciază

   24 iunie 2020 la 14:53

 5. Andreias Galina Ana Maria

  Ar trebui sa se faca publice si cazurile de infectii cu stafilococ , infectii preluate in timpul operatiilor!!!!!

  Apreciază

  28 octombrie 2016 la 10:01

 6. Pingback: Acest site va fi un loc de intalnire al rezidentilor batjocoriti in spitalele din romania. |

 7. Pingback: UŞA CORTULUI: „Toţi medicii rezidenţi au fost martori la această mizerie, din păcate NE ESTE PREA FRICĂ pentru a vorbi public!” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s