PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA: „Cum să-ţi ascunzi propriul rahat, arătând cu degetul murdar spre fundul altuia?!”

Transelectrica2INSIDER: „În aceste vremuri de răscruce pentru peisajul politico-economic, se pare că nici Transelectrica nu scapă de noul trend. După ce SMART, filiala de mentenanţă a Transelectrica, a fost trecută pe lista parchetelor, iată că şi compania-mamă intră la “puricat”. Mai întâi, a intrat în colimatorul Curţii de Conturi şi, aşa cum era firesc, urmează nota de plată – cercetarea penală a foştilor şi actualilor conducători, toţi “oameni de bine” până la proba contrarie. Era de aşteptat un astfel de scenariu după ultimele contre violente dintre conducerea SMART şi cea a Transelectrica. Divergenţele au devenit evidente la o acţiune de prezentare a activităţii companiei unde, dinspre filială, s-au aruncat acuze grave prinvind managementul defectuos al Transelectrica. Bineînţeles că actuala conducere a Transelectrica, în formula 7 din CS cu 3 din Directorat, se bazează pe unii conducători din structurile companiei care, din motive întemeiate, au înclinat balanţa spre puterea ROMELECTRO, ce asigură managementul din umbră al Transelectrica. Iar în aceste condiţii filiala SMART a devenit incomodă din mai multe considerente.

Pe cine se bazează ROMELECTRO? Păi, să trecem în revistă personajele cheie aşezate strategic. Şefa CS – NEAGU – asistată de un CHIMIREL, membru CS devenit mâna sa dreaptă şi care se pricepe foarte bine la trebile companiei, având în vedere trecutul său pe aici – a mai iscat ceva rumoare, într-un proiect de modernizare la Porţile de Fier şi nu numai. Ca să-şi asigure o trompetă zgomotoasă l-au găsit pe unul – HARIS NICORESCU, un psiho-product cu probleme serioase. În fapt, acest gură-mare este un personaj dubios bine cunoscut de actorii din zona energetică, care face orice doar să fie mângâiat pe creştet de şefii de la ROMELECTRO, reprezentaţi de NEAGU, CHIMIREL şi, câteodată, de mai marele lor GHEORGHIU, care se afişează prin Companie doar la momente bine stabilite. Nu a fost o coincidenţă prezenţa lui când s-a lansat zvonul că sediul central se va muta în clădirea ISPE!

Cine este, de fapt, acest personaj – HARIS? După ce a fost uns director al unei direcţii tehnice (probabil, cei care l-au numit au gândit că este din “sistem”!?), a făcut ce-a făcut şi a ajuns să imprime pe propria-i hârtie igienică personaje care, la un moment dat, i-au dat credit – Diaconu şi Vişan – decapitaţi de curând din rândurile directoratului, bineînţeles, cu concursul acestui pshihopat, orbit de putere. Mai mult, acest HARIS se dovedeşte a fi mojicia în persoană – tratează angajaţii ca pe supuşii săi, iar secretara este obligată să-i care tava cu mâncare în fiecare zi… Vă imaginaţi că, pentru el, codul de etică este o himeră! În plus, şi-a adus şi amanta prin preajmă care probabil cere, iar el caută să-i dea, dar de unde?! Acum ştim precis de unde vine mirosul de rahat, care se extinde în jurul său, fiind doar o chestiune de timp şi procedură până să vină cineva să tragă apa!

Acelaşi HARIS NICORESCU a încercat să pună stăpânire pe cât mai multe zone de influenţă din Transelectrica, ba chiar să impună prin proceduri interne scopuri personale bine concepute. Un astfel de personaj a fost numit la un moment dat în Consiliul de Administraţie de la SMART!!! În prezent, TEAU şi echipa sa îl folosesc drept microfon de interceptare prin companie, însă nu realizează cu ce pungaş au de-a face. Mai sunt şi alţii cu timpanul şi urechea, dar acest psiho-HARIS este vârful de lance, etalon de nesimţire, care încearcă să-şi ascundă propriul rahat, arătând cu degetul murdar spre fundul altuia!

Oricum, se pare că va urma ceva interesant prin Transelectrica şi sperăm că se vor limpezi mizeriile de acest gen. Oamenii trebuie să înveţe să elimine din rândul lor exemplare ca cel descris mai sus, care îngreunează şi accesul în meserie al unor tineri capabili, pregătiţi oricând să ia locul unor astfel de paraziţi. Este păcat că unii vin, se pregătesc, ajung la un nivel de cunoaştere destul de ridicat, dar când văd cu cine au de-a face, pleacă şi spun peste tot că Transelectrica a fost pentru ei o experienţă urât mirositoare. La asta să se gândească cei care conduc şi vor conduce această companie!”

12 responses

 1. Pingback: DREPT LA REPLICĂ: Cum se apără Adrian Corbu, Director General Adjunct al societăţii SMART S.A.? | infoINSiDER.ro

 2. eu

  Peste tot ce s-a scris mai sus s-a trecut cu vederea ca H.N este bine pregatit dpdv profesional si asta atrage si dusmania unora!
  Poate are pacatele lui, dar sa ridice piatra cel fara de pacat!

  Apreciază

  23 martie 2015 la 12:21

 3. eu

  Peste tot ce s-a scris , s-a trecut cu vederea ca este totusi un bun profesionis!
  Ca orice om are si pacatele lui, dar sa ridice piatra acela care n-a pacatuit vreodata!

  Apreciază

  23 martie 2015 la 10:11

  • -

   Mai jegosule,

   Hai sa furam pe rupte pentru ca ne permiem, avem o scuza; suntem profesionisti. Profesionisti in ce? In distrugerea economiei, in furturi, jafuri, distrugeri de destine, de familii?
   Domnule… esti un jegos, un imputit, o mizerie de om, o infectie data in cancer, un PDL-ist nenorocit daca il aperi pe H.N.
   Daca ar veni rusii inapoi ai fi in locul lui Ana Pauker, tradator de neam si de tara.

   Mircea,

   Apreciază

   30 martie 2015 la 22:35

 4. -

  Nu vedeti ca Ponta nu a numit alte peroane, asa cum a promis romanilor, dacat acolo unde a avut nevoie sa-si puna oamenii lui?.
  A pastrat toti hotii care i s-au alaturat.
  Vedeti cazul RA APPS: toata lumea stie ca transpartinicul Surdu si-a cumparat functia cu bani de la toate guvernele dar el este bine mersi in functie. Chiar nu stie Ponta??? Normal ca stie dar se foloseste de el.
  Din pacate si DNA-ul a reactionat tarziu, cand Romania a fost pusa pe butuci, e terminata, pentru romanii de rand Romania este terminata, vor munci prostii de romani ei si copii lor 50 de ani de acuma inainte tot ca niste slugi, pentru faramituri, pentru alti si alti asa zisi guvernanti care se vor perinda, pentru alti impostori cu diplome, fara nicio speranta de mai bine…au jefuit tot…ne-au furat tot…A avut dreptate Ilie Serbanescu atunci cand s-au imprumutat 20 de miliarde.
  Unde a fost SRI atatia ani? Unde a fost DNA si parchetele pana acuma?

  Mircea Cartarici

  Apreciază

  22 martie 2015 la 13:33

 5. ener

  Asta e carierismul.Iti pasa mai mult de pozitia dintro firma de hoti decat de propriul………Continuati voi cei care stiti viata personala a lui Haris de la Ploiesti la ….Bucuresti.

  Apreciază

  20 martie 2015 la 20:35

 6. relatii publice

  Autorul se pare ca-l iubeste pe smart. O fi din grupul care ia contracte fara licitatie de la smart, si acum cand a auzit ca se pune frana, face scandal…. prelchim, energotech, vopsitorii…
  in rest informatii de doi bani furnizate de „oameni de bine”
  iar haris pentru colegii de mai sus voteaza cu vaduva pentru unii de unde incepe autostrada.

  Apreciază

  19 martie 2015 la 16:21

  • -

   Relatii publice,

   Esti unul din cei angajati fara concurs de conducerea actuala, un tutar nu-i asa?
   La relatii publice, ca-i usor si sunt bani frumosi. Beizadele, incompetenti si impostori din acestia ca tine au furat viata romanilor ratatule. Ce ai facut pe unde ai fost? Sau primul loc de munca a fost aici?.
   Tocmai anul trecut Transelectrica anunta ca incadreaza un post la relatii publice, prin concurs, prin selectarea CV-urilor primite de pe My job. Ca sa vezi minunatie ….Au venit protectorii tai si au inventat un nou model de concurs…selectarea CV-urilor primite de pe My job….ca noi toti ceilalti suntem prosti nu-i asa?
   Dormiti bine voi si directorul de la resurse umane avand in vedere ca in curand veti da cu subsemnatul la parchet???
   Atunci o sa plangeti pe la televizor, o sa va zvarcoliti, o sa va vaicariti, o sa va dati cu capul de pereti, o sa spuneti vai mama mea ca Videanu, ignobililor.
   O sa ne bucuram cand o sa va vedem in catuse, garboviti, bolnavi, ratati, cersind mila judecatorilor. Aviz ceilalti.

   Apreciază

   22 martie 2015 la 14:02

 7. afara cu politrucii

  Trebuie sa i asiguram mai ales pe cei din conducere ca ce se scrie aici este citit de toti salariatii transelectrica, evident si de toate vagaboantele si toti strambii angajati in ultimii ani pe bani foarte multi, jignitor de multi fata de cat castiga oamenii care cu adevarat presteaza pt aceasta companie. O sa vina vremea dreptatii si legat de aceste angajari. Va stim pe toti!!!

  Apreciază

  18 martie 2015 la 22:31

  • -

   Va incepe campania impotriva jefuitorilor din TRANSELECTRICA

   Apreciază

   22 martie 2015 la 13:46

 8. constantin

  Sa spunem ca golanii lui chitoiu ar pleaca acum. intrebarea e cati bani „au luat”in 2 ani de cand isi bat joc de compania nationala? de ce puterea actuala i-a tolerat? cum s-au strecurat psihopati in conducere? raspunde cineva? vaduva, teau niste marionete cu profil de hoti de buzunar.

  Apreciază

  18 martie 2015 la 18:21

  • -

   Conducerea SGG, reprezentantii Transelectrica SA, etc. au sabotat interesele Romaniei cand l-au numit pe Harris in CA Smart SA., cu incalcarea prevederilor OUG 109/2011. Va rog sa vedeti dvs. preambulul acestui act normativ cu privire la motivele care au stat la baza aprobarii Ordonantei.
   De numirea membrilor acestor echipe la Transelectrica SA si Smart SA, echipe care au ca scop jefuirea Romaniei, echipe super-organizate, nu sunt straini Chitoiu si Rusanu, care sunt oamenii lui Tariceanu care il sprijina pe Ponta.
   De aceea Ponta nu a vrut sa faca nicio schimbare, pierdea sprijinul lui Tariceanu.
   Tactica de jefuire a fost aplicata de echipa lui Chitoiu si la Hidrolelectrica SA care nu trebuia sa intre in insolventa insa avocatii lui Chitoiu aveau nevoie de procese, de contracte, de bani multi, de milioane de euro.
   Pai ale cui credeti ca sunt firmele care au capusat Hidroelectrica SA pentru a intra in insolventa? Sunt ale lui Pinalti, ale puscariabililor din PDL, ale lui Chitoiu si puscariasilor din PNL.

   Dupa aceeasi tactica se pregateste si falimentarea Transelectrica SA: au desfiintat Directia Juridica, au imprastiat juristii si au dat compania pe mana avocatilor de piei de closti din partid.
   Daca veti intra pe site-ul Translectrica veti vedea ca compania a publicat un anunt pentru incheierea unui contract avand ca obiect servicii de avocatura motivand ca juristii companiei nu au experienta in piata de capital.
   Hai sa radem, fostul sef al directiei juridice din Transelectrica Alin Viorescu a infiintat Smart SA in urma cu 15 ani, a asigurat asistenta juridica la organizarea Transelectrica, este beton ca pregatire si nu are experienta pe piata de capital? Dar avocatii de unde au? S-au nascut cu ea? Pai experienta aceasta se capata chiar la mari companii ca Transelectrica SA. Si ce fel de experienta in piata de capital doresc cei care conduc Transelectrica? Experienta in manipularea acesteia, in inginerii si furturi? Pai normal, cu juristii mai vechi pe la stat, care se respecta, nu le merge sa faca inginerii prin care sa fraudeze compania.

   Vedeti dvs. ca toate societatile/companiile/regiile in care au inlocuit juristii vechi, cu experienta la stat, cu avocati de partid gen Sova, au disparut de tot din Romania, nu le mai avem.
   in plus, au neutralizat controlul managerial intern, au speriat ceilalti angajati, au angajat numai tinere lichele fara expertiza, mai mari hoti si mai mari prosti decat s-a vazut vreodata.
   Si, imi pare rau sa va spun insa nu se intrevede nicio speranta la Transelectrica intrucat a venit Gerea, tot din echipa lui Chitoiu, adica a lui Tariceanu.

   Singura speranta este DNA-ul, speram sa nu murim din cauza de batranete pana atunci.

   Iancu Jianu

   Apreciază

   22 martie 2015 la 12:59

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s