PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FĂRĂ NUMĂR: Situaţia premierilor la Transelectrica SA – Smart SA. Pentru Zainea – 250.000 lei în 6 luni!

SITUATIA PREMIERILOR la Transelectrica SA – Smart SAINSIDER: „Fiecare dintre noi ştie probabil cât câştigă lunar un profesor, un medic, un militar, un jurnalist sau un muncitor. Cu toţii ştim cât de greu se fac banii şi cum îi chivernisim lună de lună. Unii dintre noi nu-şi fac însă astfel de probleme.

tab5 tab4Fără a excela în pregătirea lor profesională, dar beneficiari ai unor pile, cunoştinţe şi relaţii, câştigă bani mulţi cu muncă puţină. Şi atunci când muncesc, „muncesc” pentru a îmbogăţi nişte indivizi, politruci sau nu, dar numiţi de partide în posturi importante. A fi politruc îţi conferă mari avantaje: nu este nevoie „ab initio” să performezi într-o profesie sau să ştii prea multe pentru a ocupa funcţii bănoase. Aceştia nu lucrează însă singuri, ei îşi aduc trepăduşi, obedienţi, linguşitori, din cei ce le suflă la ureche, înclină din cap şi spun „Da, şefu!” , pe care îi plătesc regeşte şi care îi ajută să facă averi… pe spezele statului şi ale noastre. Transelectrica S.A. – Smart S.A. nu face excepţie. În timp ce muncitorii nu aveau săpun pentru a se spăla pe mâini după intervenţii, aceste beizadele huzuresc precum în sanul lui Avram.

tab 6 tab1În luna aprilie 2013, la 4 luni de la acordarea ultimelor premii, conturile Smart SA erau goale. Unii furnizori au înaintat cereri pentru intrarea în insolvenţă. Acestea au fost respinse de instanţa de judecată însă furnizorii au înaintat acţiuni pe dreptul comun şi Smart SA a pierdut toate procesele. În acest moment nu sunt bani pentru salarii şi pentru achitarea sumelor datorate, potrivit deciziei instanţei de judecată.

tab3 tab2Ştiţi cine sunt primele 3 persoane din primul tabel, respectiv Zainea Laurenţiu, Vajan Ion, Cătălin Constantinescu? Exact persoanele care au aprobat şi au efectuat achiziţiile cu probleme în anul 2012, pentru care societatea a fost chemată în judecată în procesele menţionate anterior (pierdute). Dar aceasta nu-i nimic, există alte aproximativ 15 achiziţii efectuate în anul 2012 cu mari probleme, aprobate şi efectuate de aceleaşi persoane. Directorul general Constantin Marius Banu nu a efectuat nici un demers pentru recuperarea prejudiciilor. În schimb, a încasat lunar aproximativ 17.000 lei fără contract de mandat. Pe lângă cei 34 angajaţi existenţi în Smart – Executiv, la finalul anului 2013 au mai fost angajaţi încă aproximativ 20, pe funcţii de directori şi consilieri, cu autoturisme la scară. Muncitorii nu au săpun pentru a se spăla pe mâini după intervenţii. Concluzia, vă rugăm, să o trageţi dvs.!”

12 responses

 1. Norbit

  Acest domn Zainea Laurentiu a ajuns prin minune director economic la Societatea Nationala a Apelor Minerale S.A. Din anul 2014 pana in prezent ( 14.06.2017) incaseaza lunar prin facturi de cazare si bineinteles obisnuitele prime de „merit” si alte magarii peste 30 000 de lei. Acest șarlatan ar trebui trimis in Siria! Oricum am un morman de informatii care il voi depune de curand la DNA.

  Apreciază

  14 iunie 2017 la 11:19

 2. Pingback: DREPT LA REPLICĂ: Cum se apără Adrian Corbu, Director General Adjunct al societăţii SMART S.A.? | infoINSiDER.ro

 3. Scanteie

  Domnilor cred ca este ceva ce va scapa, dupa parere mea in sensul ca acesta este singurul castig al democratiei puteti latra pana nu mai vreti, iar domnul presedinte Iacov, domnul Corbu Adrian, Manolache Dan, Rosu Florin si compania au o durere fix in cot de voi, de noi si de altii.

  Asa ca spor la publicatii ca nu intereseaza pe nimeni.

  Paratrasnet

  Apreciază

  3 septembrie 2014 la 20:47

  • Maistrul

   Sutilor catalin constantinescu, monac Mihai Cosmin laurentiu Zanea si Vaian ioon,

   Vati scapat voi in nadragi de frica sutilor de cotroceni, vione peste voi procurorii sio sa datisi voi socoteala. Pe langa voipute rahatul.

   un maistru

   Apreciază

   22 septembrie 2014 la 23:13

   • Mihai

    Maistrului
    Crezi ca poti fara probe concrete sa calomniezi sub anonimat? Daca esti atat de curajos si te bazezi pe faptele concrete de furt ale celor mentionati,apropo poate reusesti sa afli cum ii cheama corect pe cei care ii numesti sau ti-a jucat feste tastatura ? Ce sa-i faci la ititica u ati vut si calculatoare.
    Dupa cate stiu „suti” li se spune la parnaie celor care fura Cam cat timp ti-ai petrecut pe acolo ? Numai acolo devii expert in depistarea de la distanta a sutilor? Ajuta-i pe procurori ca poate ai soarta familiei Bercea Mondialul
    Mihai

    Apreciază

    23 septembrie 2014 la 04:01

 4. Johnny inalta tensiune

  In curand vor aparea si celelalte liste cu prime, salarii , angajati noi, functii pe masura din toata societatea Transelectrica SA dar le vom lua pe rand. Si nu aici ,ci acolo unde trebuie. SGG si presa. Va fi ”dezmat” total iar punga cu puroi care deja s-a spart va aduce cu sine valuri valuri pana cand se va curata infectia .
  Si nu e vorba numai de 2012 , ci incepand cu 2008-2009 si pana in zilele noastre.
  Va salut de la inaltime.

  Apreciază

  3 septembrie 2014 la 18:50

  • Dorina

   Domnule Johnny
   Ne puteti spune in ce constau problemele constatate in achizitiile din anul 2012, 2013 si 2014? Si daca puteti spuneti-ne de ce lipseste perioada 2010-2011
   In ceeace priveste anii 2008-2009 nu ne mai intereseaza

   Apreciază

   3 septembrie 2014 la 19:36

   • Dorina

    Domnilor Sindicalisti
    Din tabelele prezentate eu cred ca ar treui sa spuneti corect uitati care este precizarea mea In primul tabel ati prezentat ca si cand acei salariati ar fi incasat sumele inscrise l Dar va contaziceti cu tabelel urmatoare sumle incasate sint cele nete si care sint total diferite de primul tabel prezentat
    Deci va rog sa reveniti si sa nu mai denaturati realitatea
    Dorina

    Apreciază

    11 septembrie 2014 la 09:37

 5. Scanteie

  Alo domnilor tot cu 2012 va pierde-ti timpul?

  Va rog sa fiti la fel de transparenti si cu primele mai actuale din 2013 si 2014, caci pe cele de mai sus domnul Lungu Codrin, Malenda Ionel si Melu Liciu le-au promovat si la Antena 3.

  As vrea daca aveti surse (dl Melui stie) care a fost cuantumul primelor in anii 2013 – 2014 pentru Paun Gheorghe (actual Director de Program la Sucursala de Mentenata Pitesti) Rodica Ignea, Lungu Doru Codrin, Manolache Dan, Petrache Liviu, Florin Rosu, Mazare Doina, etc

  Partrasnet

  Apreciază

  3 septembrie 2014 la 17:03

 6. un cititor

  Oamenii acestia au salvat cumva economia Romaniei? au facut din Romania cea mai bogata tara din Europa? pentru ei nu a fost criza economica profunda???

  un cititor

  Apreciază

  3 septembrie 2014 la 12:16

  • Florin Coculescu

   Cititorule,

   Oamenii acestia,si alti ca ei, au furat ROMANIA.
   Sunt pucariabilii lui Basescu..ei…nu altii…

   Apreciază

   9 noiembrie 2014 la 21:46

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s