PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

IISUS: „Luminătorul trupului este ochiul. Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat

INSIDER: „Misterele glandei pineale – Glanda pineala, o glanda endocrinâ situată în creier, ar fi sediul sufletului, spun unii ezoteriști. Denumită și “cel de-al treilea ochi”, se crede ca această mică glandă este implicată în atingerea unor niveluri mai ridicate de conștiință, acționând ca o poartă către dimensiuni dincolo de realitatea noastră, creată de creier. Pentru persoanele care vor să încerce să își activeze pe deplin potențialul spiritual și să apeleze la puterea glandei pineale, trebuie să înceapă să se detoxifice și să aibă partea de o alimentație adecvată. Datorită alimentelor consumate, pline de pesticide și substanțe toxice, glanda pineala a devenit “calcificată”. Mulți dintre noi avem o glanda pineală care este deja complet calcificată. Acest lucru ne împiedică să valorificăm capacitățile ezoterice ale acestei glande – de aceea este necesar un proces de detoxifiere, adică de a renunța la toata alimentația nesănătoasă. Nu-i întâmplător că în credința creștin-ortodoxă se pune mare accent pe post. În afară de detoxifierea organismului, mai este necesară și utilizarea unor alimente care să stimuleze funcția glandei pineale, să ne ajute în decalcifierea acesteia și să ne susțină în călătoria noastră spirituală.

Iată câteva din aceste alimente care ne ajută să ne dezvoltăm glanda pineală: 1) Uleiul de oregano. Acesta ne ajută in procesul de purificare, contribuind la eliminarea calcificarii existente în glanda pineală, pe lângă purificarea sistemului endocrin. De asemenea, uleiul de oregano este foarte bun în fortificarea sistemului imunitar al organismului. 2) Cacao organică. Poate ajuta la detoxifierea glandei pineale, datorită conținutului antioxidant înalt ce se găsește în cacao. De asemenea, cacao organică poate stimula cel de-al treilea ochi. 3) Alimente bogate în clorofila. Suplimentele precum spirulina, iarba de grâu verde și algele verzi albastre sunt exemple de alimente bogate în clorofilă, care oferă beneficii similare consumului de verzi frunze. Aceste suplimente ajută la decalcifierea glandei pineale datorită proprietăților lor puternice de detoxifiere. 4) Oțetul de cidru de mere. Detoxifiant natural, oțetul de cidru de mere ajută la decalcifierea glandei pineale datorită conținutului de acid malic. Acidul malic este un compus organic care le conferă fructelor gustul acru. Când este luat ca supliment, oțetul de cidru de mere susține sistemul digestiv și ajută organismul să se detoxifice. Oricum, oțetul de cidru de mere are multe beneficii pentru sănătate.

5) Alimente bogate în iod. Mulți dintre noi au fost expuși la fluorura de sodiu, iar acest lucru a dus și la calcifierea glandei pineale. Iodul, care apare in mod natural în plante precum alge marine sau in fructe (ca nucile), îmbunătățește eficient eliminarea fluorurii de sodiu prin urina. Din păcate, dieta modernă ne-a lasat deficienți de acest mineral vital, deși trupurile noastre au mare nevoie de iod. Pentru a evita deficiența de calciu atunci când luați suplimente de iod, este recomandată o dieta care să includa multe alimente organice precum broccoli, migdale, portocale, semințe de in, semințe de susan, mărar, cimbru și alte plante medicinale uscate. 6) Sfecla roșie și prunele uscate. Un alt supliment care poate fi utilizat pentru a elimina fluorura din corpul uman este borul mineral. Este prezent în mod natural în sfecla roșie, dar și în alte alimente, cum ar fi prunele uscate.

N.R.: Epifiza sau glanda pineală (corpus pineale, conarium sau epiphysis cerebri) este o formațiune nepereche, cu greutatea de aproximativ 0,2 g, situată deasupra coliculilor cvadrigemeni superiori. Este aflată în masa encefalului, între cele 2 emisfere, fiind parte a epitalamusului. Aceasta este responsabilă pentru secreția unor hormoni, printre care și secreția însă odată cu trecerea anilor, aceasta se micşorează devenind aproape inactivă la maturitate. Ca glandă endocrină, epifiza aparține sistemului endocrin difuz. DETALII

În centrul creierului tău este o mică glandă numită glanda pineala. Se numește pineala pentru că are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tău! Aceasta este foarte importantă în culturile antice. Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru, care, de obicei, este latentă (nemanifestată). Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat această denumire, i-au atribuit o semnificaţie deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanţă osului sacru, ca fiind lăcașul unei forţe supranaturale.

În Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Vărsătorului şi prin Sfântul Graal, recipientul apei vieţii. Kundalini (spirala, în sanscrită), apare încolăcită precum un șarpe și de aceea i se mai spune Puterea Șarpelui. Ea a fost descrisă amănunţit în Upanişade.

Conștientizarea energiei Kundalini în fiinţa umană era considerată de către marii înţelepţi ai antichităţii drept cunoașterea supremă. Această cunoaștere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un înalt grad de puritate și sfinţenie. Cel care avea acces la această cunoaștere se numea Maestru (guru/învăţător spiritual). Acesta, la rândul său, o transmitea în mod direct unui discipol (aspirant la adevărul absolut).

Regele Tutankhano are acest șarpe kundalini. kundalini trecând chiar prin capul lui.! Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentând activarea completa a glandei pineale, și că chakrele toate, s-au transformat acum în aceste sfere concentrice, si accesul dinspre tărâmurile înalte dimensionale trece direct prin capul tău. Când treci prin aceste meditația Kundalini, Ideea este că trebuie să înalți șarpele kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini il reprezinta coliziunea împreună a chakrelor în acet set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta focalizezi totul intr-un punct din creierul tău. Aceasta reprezintă unirea chakrelor. Sistemul esoteric al chakrelor. Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tău, și nivelurile pe care se găsește funcțiile tale cerebrale și conștiința ta .(fapt dovedit și de știință că aceste chakre există, ele mai sunt numite și centrii energetici sau centrii ai conștiinței)

Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda pineală (al treilea ochi), căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi și monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineală, punctul de întâlnire al tuturor energiilor.

Toiagul reprezinta Șarpele Kundalini, lar Conul de Pin: Glanda pineala (al treilea ochi) Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm. (la alte dimensiuni mai înalte)

Zeul babilonian Thamus tine în mâna sa un con. În Hinduism, zeiţa distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului., Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un șarpe și desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii.

Zeul vinului, Bachus, este reprezentat ţinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător și spirt (eng.spirit), ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală. Dionisus (Dinoysos) portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con. În Matei 6.22 Isus spune: „Luminătorul trupului este ochiul (atenţie ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.” Credeţi că toate acestea sunt simple întâmplări și cei în cauză nu știau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiţi, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândit! În piaţa Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă. Se știe că acesta este simbolul dispariţiei morţii şi a tranziţiei către viaţa spirituală. Și asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la baza inscripţii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre creştinism şi vechii egipteni? Și neașteptat, iată că însuși papa are în vârful sceptrului său, bineînţeles un con de brad! Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidente. Este clar că ele reflectă vechi cunoştinţe, ţinute în secret, cu strășnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei mulţi. Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării conştiinţei și deschide accesul la toate cunoștiințele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimiși de ochi, deci în prezenţa întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substanţă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare. Stările de somn și visare sunt similare cu cea de meditaţie, transă, hipnoză, sau experienţe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanţă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porţii spirituale. Această substanţă este aceeași cu cea folosită în poţiunile șamanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experienţe de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinţe spirituale, etc. În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greșite, fluorului din pasta de dinţi, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situaţia când eşti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăiești în întuneric, cum este cazul majorităţii oamenilor de pe Pământ. Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual. Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini şi sunete, alimentate de imaginaţie. De aceea, atunci când închidem ochii încă mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza conștient, folosindu-ne ochiul minţii. Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătorești în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfaţa dintre cele două lumi. În absenţa luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiaţiile exterioare, din spaţiu-timp, în scopul de a recepţiona informaţii din timp spaţiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permiţând percepţia.

Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentraţie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i ușura deschiderea trebuie să devenim conștienți și să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinţe divine. Substanţe ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide forțat și de a-i accelera funcţionarea, însă câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinaţiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce ești treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală.

Studiul timpanului urechii, a arătat că poziţia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obţinându se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci când stăm aşezaţi cu faţa în sus, are în centrul său, ce credeţi? Glanda pineală.

Acest secret a fost tinut în secret chiar în fața ochilor nostrii, desenul de mai jos este poserul codul lui da vinci

Nu-i așa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginaţie omenească? Și ca o consecinţă a acestei structuri geometrice, ce se formează la nivelul creierului, putem înţelege în sfârşit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar şi anume ochiul din piramidă.

Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă și cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic și un mecanism pentru a îl acorda, apoi mașina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spaţiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.

Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s au făcut mai ales prin intermediul filmelor, aşa zise ştiinţifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti conştiinţa umanităţii, pentru etapa următoare a evoluţiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicaţie cu o civilizaţie din constelaţia Vega, primește planul de fabricare a unei astfel de mașini, care este apoi realizată și testată. Se poate observa cum părţile componente sunt, rezervorul şi inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic. În epava navei prăbușite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide și a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidenţiale din anii 2000 şi 2004, ale lui George Bush.

Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzaţionale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extratereștri, venită din viitor, care fiind originară de pe Pământ, a suferit niște dereglări genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012. El a refăcut genetic sămânţa originară, ce a stat la baza vieţii pe Pământ și a observat cum se poate crea și modifica ADN-ul cu ajutorul vibraţiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas şi a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN, în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp.

În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenţa negativ transformările ce vor avea loc în anul 2012 și mai ales este vorba de inversarea axei polilor. Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012; totul devenea alb și nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar și pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe și distrugerea Pământului. Astfel au înţeles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în funcţie de gândurile şi emoţiile oamenilor.

Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Și lubirea. Este timpul să alegem lubirea! (90% din populația globului trăiesc în frică, teamă și stres)