PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

INIMĂ DE GHEAŢĂ: Îndrăgostiţii trebuie să estimeze ora, minutul şi secunda când vor ieşi din sărăcie!


inel-de-valentines-day-2017 img_7445 img_7457 img_7447INSIDER: „După ce a introdus „pronosticul” în urnă, o domnişoară/ doamnă, şi-a făcut cruce şi a murmurat un „Doamne-ajută!”. Probabil că şi-l doreşte tare mult pe deget sau mai curând speră la o minune de a ieşi din sărăcie?!”

img_7467 img_7474 img_7476 img_7481La ParkLake Shopping Center îndrăgostiţii vor topi o inimă de gheaţă de peste doi metri, amplasată în Main Square, pentru a câştiga de Valentine’s Day un inel cu diamant pentru persoana iubită. Vizitatorii se pot înscrie în concurs în perioada 11-13 februarie, în cadrul centrului comercial; pentru a participa, aceştia trebuie să estimeze ora şi minutul în care se va topi inima. Persoana care ghiceşte sau este cel mai aproape de răspunsul corect va câştiga bijuteria oferită de magazinul Kultho în data de 14 februarie. Valoarea inelului este 5.400 de lei. (SURSA)

ARHIVĂ: VALENTINE’S DAY: Poliţiştii nu iubesc ghioceii! *** ICE STORE: „Dacă vă doriţi să faceţi shopping la Polul Nord, aici este locul ideal să vă antrenaţi!” *** LOVE: „Însetaţii de iubire” au dansat în ploaie, au băut apă de la robinet şi au mâncat prosoape! *** SUA: Nopţi albe pentru îndrăgostiţii din Seattle. Adio Valentine’s Day la “Chihuly Garden and Glass” în 2013!

2 responses

 1. era normal sa se opreasca de ziua indragistitilor, felicitari organizatorilor care au resuit si anul acesta intr-o locatie noua.

  Apreciază

  24 februarie 2017 la 22:03

 2. Petra

  Cronometrul oficial s-a oprit: 56 de ore, 15 minute si 30 de secunde.
  Marele premiu: Victoria Mihaela Soare. Nume predestinat să topească gheața 🙂

  Apreciază

  16 februarie 2017 la 06:15

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s