PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GLUGĂ DE COCENI: Investitorul olandez de 200 lei „UNIS Group” rescrie Codul Muncii din România!


Somatie Unis 01 iulie 2015 extrasINSIDER: „SCRISOARE DESCHISĂ în atenţia UNIS GROUP România, Domnului PETER ERIC de VRIES – General Manager, Doamnei MIHAELA PITSTRA – Account Manager, Avocatului DANIEL VOCHESCU – Reprezentant convenţional negocieri şi ACCACE OUTSOURCING ROMANIA – Angajată pentru consultanţă contabilitate, salarizare şi administrare HR.

Peter Eric de Vries Unis Group Romania Mihaela Pitstra - Unis Group RomaniaRegret că, în locul unui dialog raţional, managementul societăţii Unis Group România, prin PETER ERIC de VRIES şi MIHAELA PITSTRA (foto), alege să poarte o corespondenţă absurdă, să facă presiuni verbale şi să intimideze prin acţiunile avocatului DANIEL VOCHESCU, angajat pentru negocieri, cu scopul de a mă determina să demisionez forţat în schimbul a două salarii compensatorii. Mai mult, constat că Unis Group emite adrese oficiale contradictorii şi recunoaşte sub semnătura administratorului că refuză să respecte legile din România privind protecţia angajaţilor. CONTINUARE

2 responses

  1. Diana Ivan

    Delicata situatie !
    Din pozitia de angajator, am avut ambele situatii: sa asteptam revenirea mamicilor dar si cazuri in care am negociat plecarea mamicilor dupa 2 ani, deoarece am considerat ca este prea mare diferenta dintre ce ne doream in prezent de la angajati fata de ceea ce solicitam in trecut (companiile care evolueaza sunt dinamice, se schimba, inclusiv angajatii si aptitudinile lor, lucru care insa nu se poate intampla acasa, in concediu) . Apreciez propunerea a 12 salarii compensatorii ca extrem de generoasa. Pacat ca nu o mai puteti folosi.
    Din pozitia de angajat, m-as intreba ce imi lipseste (profesional) ca sa fiu utila la locul de munca, este ceva ce se poate invata in termen scurt sau NU?
    Totodata conform zicalei „dragoste cu sila nu se poate” as intelege ca daca nu mai sunt dorita nu e deloc agreabaila situatia si nu as vrea sa fiu in plus.
    Statul poate obliga (ceea ce face deja) angajatorii sa pastreze posturile dar nu poate forta realitatea organizarii unei afacerii (profitabile) dupa principiile bune/rele ale proprietarului.

    Apreciază

    6 iulie 2015 la 11:22

  2. Reblogged this on iulia specials operations.

    Apreciază

    4 iulie 2015 la 00:01

COMENTEZI?