PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ROYAL EXPRESS: Aţi mai auzit de „chelneri cu macaz automat”? Servirea pe şine este deliciul casei!


ROYAL EXPRESSINSIDER: „Mare fană Restograf pe Facebook, am aflat ieri despre Royal Express – “Calea Rahovei 173”, scria acolo. După mai multe ture în cerc între str. Uranus, Calea Rahovei şi Piaţa de flori “George Coşbuc”, am ajuns în final la nr. 173, unde am găsit o poartă cam dubioasă… Am întrebat în stânga şi în dreapta, nimeni nu auzise de vreun restaurant Royal Express?!

IMG_4902 IMG_4890 IMG_4898 IMG_4885 IMG_4887 IMG_4904 WP_20140722_003 WP_20140722_001 WP_20140722_007Când nici Google Maps nu te mai poate ajuta, de obicei intri în panică. Am găsit totuşi 1 din 10 persoane care ştia de Berăria Germană şi ne-a îndrumat să căutăm pe-acolo, dincolo de dărâmăturile şi maidanul din spatele Academiei Române. Din uşă în uşă, am nimerit în sfârşit la nr. 147, unde am găsit mult-căutatul restaurant, lângă Palatul Bragadiru, aflat exact în spatele Academie sau în spatele blocului Robingo.

IMG_4911 IMG_4909 IMG_4910 WP_20140722_010 WP_20140722_016 WP_20140722_018Dacă nu vrei chelneri obosiţi, acrii sau plictisiţi, dacă vrei să faci o bucurie copilului din tine, aici este locul ideal să serveşti masa de prânz, o prăjitură sau numai o cafea. Dar dintre toate, servirea pe şine este deliciul casei! Localul e deschis de vreo 2-3 luni, iar patronul este încă foarte încântat să-ţi prezinte jucariile şi instrucţiunile de folosire a “chelnerilor cu macaz automat”. Cele două încăperi, cu peisaj de munte şi de mare, sunt legate printr-o reţea complicată de căi ferate care asigura nu doar servirea, ci şi distracţia celor de la masă – preia comanda, aduce tacâmurile, băuturile şi mâncarea, iar la final încarcă farfuriile goale, plata făcându-se la bar la plecare.” DETALII

7 responses

  1. Pingback: THE FISHER, TIMIȘOARA: Horeca, fără farfurii, tacâmuri & spălător de vase! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: BUCHAREST TECH WEEK: Ajutorul de chelner T8 plânge virtual când i se termină bateria! | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: AUTOMAT VATĂ DE ZAHĂR: Încă un loc de muncă preluat de roboți. După încărcare, primii 200 de clienți sunt serviți! | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: PROMOTER: Job pe cale de dispariție înlocuit cu un automat! | infoINSiDER.ro

  5. Pingback: TIMIȘOARA: Singurul tramvai-restaurant din România face o incursiune senzorială în istoria orașului. Auditiv, olfactiv și gustativ! | infoINSiDER.ro

  6. Edith

    Multa lume stie ca Royal Expres a fost nu doar un restaurant cu trenulete, nu doar un restaurant copiat dupa La Trenulete… a fost un proiect comun cu La Trenulete.

    Doar ca, in bunul spirit romanesc, cand lucrurile erau deja aranjate, cei care au deschis Royal Express s-au descotorosit de baietii care au creat La Trenulete.

    Desigur, tot in bunul spirit romanesc, si-au asumat conceptul si creatia, nu au mai pomenit niciodata de cei de la La Trenulete, ba chiar au inventat o poveste siropoasa despre cum le-a venit lor ideea asta grozava, cu trenurile.
    Doar ca, lucrurile nu au mers cum si-au imaginat ei, nu au avut clienti si nu o sa insir aici nenumaratele gafe pe care le-au facut ca sa intre cu succes in faliment dupa numai 6 luni de la deschidere. Asa se intampla cand esti atat de ingamfat incat iti maginezi ca poti deschide orice afacere, chiar si una despre care nu stii nimic. Poate i-a ajutat un pic si Doamne-Doamne sa plateasca pentru nerusinarea cu care i-au escrocat pe cei de la La Trenulete si pentru tupeul nemasurat cu care i-au amenintat, atunci cand cei de la La Trenulete i-au notificat ca nu le dau acordul sa foloseasca conceptul creat de ei.
    Una peste alta, restaurantul Royal Express a dat faliment si s-a inchis. Ca o ironie a sortii, La Trenulete se va redeschide in decembrie.

    Apreciază

    15 octombrie 2014 la 08:50

  7. Cocuta

    Un restaurant mereu gol, cu preturi uriase si cu idei furate de la Terasa La Trenulete!

    Apreciază

    25 iulie 2014 la 15:28

COMENTEZI?