PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PUNGEŞTI: „Am venit, am fracturat, v-am luat gazul şi-am plecat. Vă dăm 3,5% – la ce vă mai uitaţi?!”


Sonda Pungesti 2014INSIDER: „Sonda a fost ridicată la Pungeşti! Ştiam că lupta nu-i uşoară, dar e dureros să vezi că în ţara ta eşti doar spectator, doar votant şi plătitor de taxe, că acasă la tine eşti străin, umilit şi batjocorit! Şi că batjocora să fie şi mai mare, au arborat pe sondă Tricolorul României! Ruşine!” DETALII

ARHIVĂ: BANDAJE: Avem UN ROMÂN la 10.000 de cetăţeni! / TERMINATORI: Ce a văzut Traian în Dacia? Exact ce văd acum americanii şi ruşii – aur, petrol şi sclavi!

13 responses

  1. Pingback: PUNGEŞTI: „Am venit, am fracturat, v-am luat gazul şi-am plecat. Vă dăm 3,5% – la ce vă mai uitaţi?!” | Catelvip's Blog

  2. Cu masca,fara masca.De cine va ascundeti? De amaratii aia de jandarmi,nu cred.O intrebare daca e permis.Uni soptesc (tot mai tare) ca sunteti coloana a cincea ruseasca.E adevarat?

    Apreciază

    13 aprilie 2014 la 21:24

    • Eugen Cincu

      Nu te doare Coloana cand scri asa prostii?

      Apreciază

      14 aprilie 2014 la 00:44

      • A pune o intrebare si a primi un raspuns autorizat e o prostie?

        Apreciază

        14 aprilie 2014 la 00:53

        • Eugen Cincu

          Dacă nu coloana, poate urechea cea obișnuită de prea mult timp cu șoaptele, știți Coop Ochilu și Timpanul!

          Apreciază

          14 aprilie 2014 la 11:12

    • „Când a rupt Mielul pecetea a treia, am auzit pe a treia făptură vie zicând: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal negru. Cel ce sta pe el avea în mână o cumpănă. Și în mijlocul celor patru făpturi vii, am auzit un glas care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu. Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul și vinul!”

      http://filme-online-gratis.com/blog/2013/11/02/four-horsemen-2012/

      Apreciază

      14 aprilie 2014 la 01:12

      • Bine,americanii isi critica societatea lor.Si rusii sau chinezii o critica pe a lor (cat li se permite).Si noi ne-o criticam pe a noastra cu varf si indesat.Dar tot nu m-am lamurit care-i alternativa (sustinuta de voi).Dupa cum am spus unii identifica toate aceste miscari inpotriva Shevron si a celor de la Rosia dar si lipsa de reactie sau de initiativa inpotriva Gazprom (de exemplu) sau a exploatarii de la Baia Mare ca o miscare pro rusa.Logic n-ai cum sa spui ca n-au putintica dreptate.Doar nu-i ecologie numai pe jumatate.Aia da,aia nu.

        Apreciază

        14 aprilie 2014 la 02:05

    • liliana

      D-l meu eu sunt taran care imi apar pamantul si nu sunt platit de nimeni.Pe mine ma scoate constiinta in strada nu rusii.Sa va fie rusine!

      Apreciază

      15 aprilie 2014 la 10:56

      • Nu vorbesc de taranii care isi apara pamantul.pentru acestia statul hraparet ar trebui sa dea despagubiri serioase sau alte loturi.vorbesc de ong-ri care se stie ca nu fac numit pe gratis sau de anumite organizatii cu tendinte pan ortodoxe doritoare ale celui de-al treilea imperiu (cu centrul la Moscova).Sa nu-mi spuneti ca nu stiti de acestia sau ca sub masca ecologista se ascund o multime de tendinte nu tocmai curate.N-am nimic cu ei,fiecare cu credinta lui.dar sa-si vada de treaba,sa nu destabilizeze.N-avem alta tara,buna,rea.decat Romania.

        Apreciază

        15 aprilie 2014 la 11:49

      • Si mai e o problema,Tocmai asta- problema,rusii care nu te-au scos afara exploateaza in acelasi fel ca Shevron.N-am auzit in cuvant.Sa-ti fie rusine.

        Apreciază

        15 aprilie 2014 la 11:52

  3. PUNGEŞTI: “Am venit, am fracturat, ne-am luat banii şi-am plecat. Vă dăm 3,5% – la ce vă mai uitaţi?!”

    Apreciază

    13 aprilie 2014 la 18:33

COMENTEZI?