PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MITITEI: McDonald’s şi U.E. deturnează tradiţia. …Nici măcar muştarul nu e din partea casei?


McMici McMicINSIDER: „Cu fix o lună înainte ca micii să fie interzişi în România de nu-ştiu-ce regulament european, McDonald’s reinventează apa caldă: McMicii turtiţi. Din păcate, generaţiile următoare nu vor mai şti adevărata formă a micului, iar în cultura lor generală forma turtită se va adăuga lângă „vaca mov” sau „marmota care împachetează ciocolată în staniol” de la Milka.

Mici la McDonalds Dublu McMiciAşteptăm cu nerăbdare McMărul cubic & curcubeic! Preţul de 4,5 lei pare cam piperat pentru un produs tradiţional cu care vor să spargă piaţa, în condiţiile în care o chiflă e 0,5 lei, iar un kilogram de carne mici este sub 20 lei la supermarket. …Nici măcar muştarul nu e din partea casei?” DETALII

9 responses

  1. Pingback: McDRIVE: Nu servim clienții pe biciclete. Nu ne lasă Covid-ul! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: McVIERMIŞOR: „Am găsit în McPuişor un vierme!” | infoINSiDER.ro

  3. Mihaela

    Este aiuritor, suntem tratati precum au fost semnate toate tratatele de „aderare”, „colaborare”cu UE : injositor, dispretuitor, defaimator, distructiv la integritatea si discernamantul poporului roman. Probabil ca inca nu suntem destul de bine inregimentati in canoanele lor: nu suntem suficient de convinsi ce bine e sa mananci numai produse aduse din afara, inca nu stim ce inarire economica putem avea daca distrugem tot ce pote produce valoare si ica mai credem ca LEGEA se poate aplica si respecta si pentru VLADICA si pentru OPINCA. Toate ascestea se intampla pentru ca cei care au fost si sunt platiti cu bani grei sa conduca Romania, de 23 de ani incoace nu fac decat sa risipeasca in favoarea lor .

    Apreciază

    7 mai 2013 la 18:57

  4. gabi

    Iesire din ra.ha.tul de ue e singura sansa a Romamiei

    Apreciază

    6 mai 2013 la 23:14

    • ioan

      Mititeii si reteta culinara aferenta lor reprezinta un PRODUS TRADITIONAL ROMANESC; STATUL nu ar trebui sa aiba alt interes decat apararea specificului romasnesc si AR TREBUI sa o faca deoarece acest stat traieste pe banii contrbuabilului si nu pe banii eurpeni sau ai multinationalelor…ar trebui sa iesim din ue care nu ne aduce decat jigniri ,saracire si batjocura…vor sa ne alinieze la statrea de alienare a populatiilor degenerate hranite cu concentrate ….Imi asum aceasta opinie

      Apreciază

      7 mai 2013 la 08:17

  5. ioan

    este chair mai rau: micii sunt produs romanesc si nu aduc nici un profit celor care ne baga pe gat mizeriile din fast food-uri;ei ataca aici o nisa de piata : ” gratarul de la iarba verde” si nu este departe ziua in care nu vom avea voie sa facem un gratar in locurile special amenajate daca nu avem produse semipreparate avizate de UE(ca sa fie siguri ca nu vom manca altceva decat chimicalele impuse de ei cu care si-au indobitocit populatiile si le-au degenerat cu hormoni de crestere si alte chestii modificate genetic) si cumparate („prezentati bonul ,va rog,daca doriti sa faceti un gratar in spatiul public”) de la fast food, selgros, kaufland ,kfc , etc……Noi sutem de vina ca ne uitam in gura lor …generatiile care vin nu vor sti ca noi am trait sanatos cu mancare sanatoasa ….

    Apreciază

    4 mai 2013 la 09:35

  6. voolkhan

    Huooo

    Apreciază

    2 mai 2013 la 23:39

  7. Balan Razvan

    M-am saturat de circul asta ambulant ce se numeste UE!
    In nici un caz nu cred ca sunt singurul. M-am saturat sa mi se spuna ca nu am voie de-aia sau de-ailalta. Sa mi se spuna ce am voie sa mananc, sa pun pe mine sau cum sa pasesc.
    Poate ar trebui sa luam atitudine si sa ne prezervam obiceiurile bune in pofida recomandarilor celor din UE, care , chipurile , ne arata cat de civilizati sunt. Ar fi cazul sa aratam faptul ca liberul arbitru trebuie sa functioneze in democratie. Fiecare are dreptul sa manance ce si cum doreste . Nu impunem nimanui sa manance mici cu bicarbonat sau sa curenteze mielul sau porcul.
    Vedeti-va de batatura voastra si respectati-ne dreptul de a ne alege felul de mancare mai ales in curtea noastra!

    Apreciază

    2 mai 2013 la 09:48

    • Probabil vor sa-i vinda la Hungry Jack’s sau Macca’s …Pe urma vor sa-i patenteze ca fiind produsul lor !!!!

      Apreciază

      2 martie 2014 la 15:28

COMENTEZI?