PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SEMNE: Victor Ponta s-a împiedicat la final de campanie. Olguţa, invitată să-şi facă autocritica!


IMGP0917IMGP0906INSIDER: „Tocmai astăzi, premierul Victor Ponta a urcat cu stângul pe scena Sălii Polivalente din Craiova, împiedicându-se chiar de ultima treaptă, dar reuşind totuşi să nu se prăbuşească peste mulţimea adunată. O fi vreun semn!? Conducerea USL, tot staff-ul şi 5.000 de olteni se înghesuiră pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi ca să pună punct campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de duminică. Invitat special – Hannes Svoboda, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni din Parlamentul European.

IMGP0945IMGP0911IMGP0925IMGP0913IMGP0943IMGP0918Bineînţeles că toată lumea a bârfit la ureche sacoul portocaliu al primăriţei Olguţa Vasilescu şi fusta mini asortată. O fi fost vreun mesaj subliminal sau vreo răzbunare pe steagul duşmanului? În orice caz, va fi invitată la partid să-şi facă autocritica! În rest, pupături, veselie, steguleţe şi încrederea nezdruncinată în victorie. Printre participanţii la vârf s-au numărat: Victor Ponta şi Crin Antonescu, Daniel Constantin, Liviu Dragnea, Mihai Voicu, Mircea Geoană, Valeriu Zgonea şi deputatul Horaţiu Buzatu la peluze.

IMGP0940IMGP0919IMGP0932IMGP0920IMGP0933De dimineaţă, spre oftica preşedintelui Băsescu, premierul Victor Ponta şi Hannes Svoboda au primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova. Ca o glumă scoasă din context, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că acum le mai trebuie doar paşaport de oltean.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s