PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FATA MORGANA: M-I-S-A părut că văd o toaletă publică în Ferentari… Era doar o spirală!


INSIDER: „După publicitatea făcută de RTV, care afişa o burtieră roşie ce cuprindea 20% din ecran, ne-am zis să mergem şi noi în Ferentari ca să gustăm niscaiva energii pozitive… Am ajuns pe la 11.50 pe terenul zona Zeţarilor (sector 5), dar de pe margine nu se vedea mare lucru. Din când în când, din mulţime, mai apărea câte un şir de oameni ţinându-se de mână care apoi dispărea subit în grămadă.

Ni s-a atras atenţia să nu facem fotografii, întrucât am fi fost pe un teren privat (probabil una din investiţiile lui Gregorian Bivolaru), iar pentru că am insistat am fost poftiţi în stradă (loc public) să le facem de-acolo. Dacă aveam 3 fotografii la noi, eram direcţionaţi către locul de înscriere pentru legitimaţie şi participare la spirală.

Am mai stat un timp până am îngheţat în speranţa întâlnirii cu spirala. Conectat de pe margine la conştiiţa colectivă, am preluat şi ceva din nevoile fiziologice ale grupului, şi brusc am realizat că cei care ieşeau din mulţime şi plecau pe câmpii, nu mergeau să culeagă maci sau ghiocei, ci căutau cu groază o gaură de şarpe… Oriunde priveai în jur, pe o rază de câteva sute de metri, neted ca-n palmă, niciun tufiş, copac sau vreun bolovan care să te scape de un blocaj renal… Din acest motiv, cei prezenţi nu păreau nici relaxaţi, nici pătrunşi şi nici prea interesaţi de “starea gravă în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ”. Cu toate acestea, nimeni nu a aprins “Lumina” şi nu a cerut puţină “Organizare”. Părerea mea este că în “Mesajul lui Grieg” era un avertisment destul de clar în acest sens: “…toate sunt structurate şi acţionează la unison în cadrul totului organic al trupului omenesc.”. DETALII

2 responses

 1. George

  De fapt ce ai spus tu aici?
  Ce ai vazut?

  Apreciază

  9 decembrie 2012 la 16:58

  • muie voua

   Nu va înțeleg stirile astea proaste….. prost jurnalism sau cum i.o spune

   Apreciază

   1 aprilie 2015 la 23:29

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s