PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OBLIGAŢIE: Cine are ceva de spus să spună ASTĂZI. SAU SĂ TACĂ PENTRU TOTDEAUNA!


INSIDER: „Eşti infectat?! Apatia este o boală extrem de răspândită şi de contagioasă. Efectele bolii pot ajunge până la orbire, muţenie şi surzenie, manifestate temporar sau definitiv. Testele de laborator au demonstrat că, în cazul unei epidemii, apatia poate duce chiar la decesul unei naţiuni. În perioada de incubaţie, primele semne de boală se manifestă prin lehamite, stări de greaţă însoţite uneori de vomă, dureri de cap şi de stomac, urinări şi defecări dese. Starea generală este de indiferenţă totală, iar individul infectat manifestă o lipsă de interes faţă de orice activitate şi faţă de lumea înconjurătoare. În cele mai multe cazuri, boala se transmite prin înjurături spuse la televizor, în autobuz sau la colţul blocului.

Recomandări pentru populaţie: Evitaţi contactul cu agenţi patogeni care vă îndeamnă să dormiţi liniştiţi în fotoliu astăzi, 29 iulie 2012, ziua când simptomele bolii vor agrava starea generală a individului devenit sursă de infecţie pentru cei din jurul său. De asemenea, evitaţi pe cât posibil expunerea la propaganda de orice fel şi mergeţi de urgenţă la cea mai apropiată secţie de votare deschisă DOAR ASTĂZI între orele 07.00 şi 23.00. După această oră, şansele de vindecare cresc cu 50% numai dacă aţi ales tratamentul potrivit!”

3 responses

 1. ioan

  Imi pare rau pentru tot ce se intampla cu noi in ultimii 8-10 ani…imi pare rau pentru naivitatea de a crede ca mi-au dorit binele…imi pare rau pentru victimele din 89 desi eu atunci nu am iesit pentru „democratie” (stiam putine despre democratia aplicata..) ci pentru a-l da jos pe dictator,sperand ca vom trai putin mai bine (nu fiti ipocriti, amintiti-va de lozinca „socialism cu fata umana” transformata abia a doua zi in „jos comunismul”)….constat ca noi,romanii ne lasam dusi de nas foarte usor ….acum nu a mai fost nevoie nici de galeata portocalie, nici de sapca, nici de ulei, faina sau mititei pentru ca sa facem/votam ceva…..a fost mult mai simplu: ni s-a spus sa NU facem nimic, sa bem o bere si sa stam in maieu si in papuci de casa la televizor….sau sa iesim mai bine la un festival de muzica de indobitocire asezonat cu bere URSUS ,cum a fost cel de la Brasov( am vazut COPII BETI !!!!! alaturi de gardieni care spuneau ca „e voie”)….Azi de dimineata Piata Sfatului mirosea ingrozitor a urina…..Aceeasi Piata in care in gerul iernii niste oameni , nicunul sub 30 de ani isi maifestau opiniile fara a fi primit bere, mici galeti ori ulei…Si niciodata dupa ei nu a mirosit a urina….Am vazut oameni protestand ca la ora 23 nu pot sa voteze….daca tot voiau sa voteze, ce au facut toata ziua? Sa vedeti acum grozavie , Dreptate si Adevar….sa vedeti acum spiritul civic in actiune ….Ha,Ha! USL a organizat un vot curat,fara fraude si fara turism electoral…foarte bine , le-a dat o lectie de moralitate si corectitudine calor care de data aceasta nu au mai trebuit sa fure voturi ci s-au limitat la neparticipare….Ha,Ha! Ponta a inghitit galusca cu %+1 din vii si nevii si acum noi ( si indirect Antonescu) decontam nota de plata….Basescu nu ar fi ingitit acesata galusca -ar fi urlat ca din gura de sarpe „neamestec in treburile interne” Barosso sa se uite in ograda lui, etc ,etc. si si-ar fi vazut de ale lui …

  Apreciază

  30 iulie 2012 la 08:28

 2. bunelul

  JOS BASESCU, SPUN ASTA PANA PLEACA, SA IESIM IN STRADA

  Apreciază

  29 iulie 2012 la 15:10

 3. lica

  VOTEZ „DA” , FIIND CRESTIN DORESC SA MA LEPAD DE SATANA.

  Apreciază

  29 iulie 2012 la 07:21

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s