PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TURISM: Croazieră de coşmar pe vasul MSC Divina. Cum s-au „distrat” turiştii români?


INSIDER: „Am fost în croaziera inangurală şi pot să vă spun că nu mai vreau croazieră pe Divina, a fost groaznic. În afară de mobilier şi cabine foarte frumoase, piscine şi decoruri elegante, toate serviciile de la îmbarcare, masă (restaurante nu bufet), informare sau excursii, debarcare… au fost fără cap sau organizare. Şi spun concret – bagaj pierdut la îmbarcare, regăsit seara târziu în cala vaporului, dat în mână să-l duci la puntea 12, cina de la ora 21,30 la care aştepţi 25 de minute un pahar de vin (plătit extra de tine), acelaşi meniu două zile la rând, în care salata grecească are spanac în ea, iar când ajungi la desert “scuze, dar nu mai este”, ceri cafea frape şi primeşti shake de îngheţată, dai cartela să plăteşti şi primeşti cartela altui turist, între timp cu a ta se cumpără şampanie de 70 de euro, stai o oră la recepţie să clarifici problema şi totul se rezolvă a doua zi după ora 10 pentru că nu acceptă “sistemul”, în ultima zi nu mai este apă plată, îngheţată etc. (pe care le ceri contra cost) şi am ajuns la debarcarea în Veneţia unde bagajul se pierde definitiv, adică pleci acasă şi dacă se va găsi îl vor trimite prin curier. Aşa am ajuns acasă cu poşeta, fără haine, fără pozele cu căpitanul în seara de gală (pe care am dat 100 euro), fără cadourile cumpărate pentru prieteni şi cu mulţi nervi adunaţi în zilele în care trebuia să fim foarte mândri că am fost în croaziera inaugurală.”

ARHIVĂ: VIP: Andreea Marin, Sophia Loren şi Gerard Depardieu la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina

12 responses

 1. catalin

  Un comentariu foarte rautacios si deloc adevarat din ceea ce ai scris mai sus..Tocmai ce m-am intors dintr-o croaziera pe acelasi vas si pot spune caci serviciile sunt ireprosabile..de la bagaje aduse in camera la timp si fara probleme,curatenie exemplara, atentie desavarsita, servirea in Black Crab de nota 11,mancarea cu un gust superior !!!O vacanta reusita de la urcarea pe acest vas pana la coborare!!! invata si fa mai departe & poate tara asta ar arata mult mai bine din toate punctele de vedere!!!

  Apreciază

  28 mai 2015 la 12:59

 2. Valentin Ilie

  Scuza-ma ,dar mananci rahat! Am fost ospatar in perioada mai 2012 februarie 2013 si martie 2013 septembrie 2013 si nu pot decat sa ma repet:MANANCI RAHAT! Pe nava aia in afara de banii tai din buzunar,nu lipseste nimic!

  Apreciază

  1 noiembrie 2014 la 18:17

 3. Mike

  Ficat, Ficat!

  Apreciază

  27 mai 2013 la 19:17

 4. valentin

  Mananci cacat cu gura plina,asta e clar.am fost pe nava aia 9 luni d zile d la inaugurare si aproape nimic din ceea ce ai descris nu este adevarat.

  Apreciază

  14 martie 2013 la 04:42

 5. Meletie

  Dacä n-aveti ce face cu banii..

  Apreciază

  16 februarie 2013 la 13:17

 6. Anonim

  Nimic real din ce s-a scris aici despre MSC DIVINA. Din 7 pana in 19 ianuarie am fost pe acest vas si consider rautacioase comentariile negative.Nu a existat dezorganizare nici o clipa,dimpotriva totul este extrem de bine pus la punct,inclusiv transportul bagajelor. Curatenia in cabine si pe vas este exemplara,mancarea si servirea de exceptie. Amabilitatea tuturor ar putea fi un exemplu de urmat pentru orice unitate turistica din Romania. „Excelent” este un calificativ cam palid pentru serviciile oferite de acest vas de croaziera…

  Apreciază

  25 ianuarie 2013 la 09:08

 7. dragos maria

  nu stiu cum este pe vasele italiene,dar pe cele americane nu am avut niciodata probleme,am 3 croaziere cu 3 companii diferite ,parca mii frica de serviciile italienilor

  Apreciază

  12 iulie 2012 la 20:08

  • Anonim

   eu am fost cu MSC Magnifica si, cu mici exceptii, am fost f.multumiti de servicii si de croaziera in general.

   Apreciază

   29 octombrie 2012 la 20:00

 8. Anonim

  cea mai buna croaziera este … acasa in pat linistit si fara stress

  Apreciază

  12 iulie 2012 la 10:51

 9. Anonim

  ps. despre toate activitatile erai informat in cabina in fiecare seara pentru a doua zi la ce ora ,pe ce punte si tot ce se intampla a doua zi.
  L

  Apreciază

  18 iunie 2012 la 19:54

 10. Anonim

  am fost si eu dar a fost super mega extra . distractie , super mancare,super servire, personal super dragut si foarte multi romani. a fost distractie daca vroiai aproape non stop.nu aveam timp sa dormim.a fost excelent .

  Apreciază

  18 iunie 2012 la 19:48

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s