PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PROFIT: Spălătoria „ECO CLEAN” curăţă hainele la Auchan, apoi pune adaos comercial de 200%?


INSIDER: „Saptamana trecuta am dus o haina de blana naturala la curatatoria SC ECO CLEAN SRL de la magazinul Titan din Bucuresti si am fost taxat cu 100 lei. Pretul mi s-a parut cam ridicat, nestiind care e pretul pietei si din comoditate sa nu traversez tot orasul riscand sa gasesc acelasi pret. Am intrebat totusi daca nu cumva difera pretul pentru o haina lunga si una scurta, nefiind specificat in lista de preturi. Draguta vanzatoare a incercat sa-l sune pe Sefu’ sa-mi dea lamuririle necesare, dar negasindu-l cineva din curatatorie mi-a transmis ceva de genul ca incepand de a doua zi cresc preturile si o haina de blana naturala se va curata pentru 150 lei.

Aseara, am trecut prin Auchan si, stupoare, la curatatoria de acolo, „blana mea” este curatata cu doar 54 lei! …Oare spalatoria chimica SC Eco Clean SRL, care are mai multe centre in Bucuresti (str. Polona 113A, City Mall – Sos Oltenitei 2-4, Bd. Mihai Bravu 122 – Piata Iancului, Mihai Bravu 288, Calea Mosilor 201, str. Doamnei 14, str. Nasaud nr.97) si in Ploiesti, isi curata hainele la Auchan si apoi pune un adaos comercial de 200%?”

11 responses

  1. cristina anca chirita

    Am dus acum doua zile un sarafan de scoala pentru ca avea o mica pata,asa ca am facut-o atenta pe d-na de acolo.Azi l-am ridicat cu aceeasi pata si cu 32 de lei mai putin in portmoneu si cu nervii de rigoare.Daca nu sunteti siguri ca puteti curata ceva,spuneti de la inceput,ca eu sigur nu mai lasam la curatat la voi.

    Apreciază

    23 decembrie 2023 la 13:16

  2. Cristina

    NU va duceti la astia. Mi-am dat covoarele si si-au batut joc in ciuda faptului ca este exagerat de scump (12 lei kg ) covoarele mele au avut 38 kg, deci, am platit ceva. Au facut o treaba de mai bine dadeam eu cu aspiratorul. Vedeti ca mai sunt alte spalatorii mult mai bune si mai ieftine.

    Apreciază

    17 noiembrie 2016 la 16:42

    • Andreea

      tulai doamne!!!!! stiu ca ati scris acum mult timp , dar eu duc la spalatoria olimpia(vitanclean.ro)…vi le si ridica/aduce acasa gratuit parca…si e pe mp nu kg, cum sa pui la covoare pe kg??? le face super, miros misto . pt 2 covoare identice de 2,5×1,6 eu platesc cu livrare, dus-adus, 75 lei ..sa fim seriosi.12 lei per kg?? doamne…
      La vitanClean le spala excelent.eu le duc lunar ca am copil ,casa mica si animalute…mult par , multe „chestii ” zilnic pe jos …deci …se fac varza. le aduc impecabile.recomand.imi pare rau ca nu au si de blanuri ca isi fac treaba. stie cineva pana la urma o curatatorie in sector 3 ,vitan/titan, de blanuri ? tot caut si nu gasesc …am cautat pe forumuri si multi imi spun ca ….cam ramai si fara bani si fara blana..mi-e frica.Multumesc

      Apreciază

      23 februarie 2018 la 04:47

  3. Anonim

    Daca duc o pilota, groasa, 2,60 m cu 2,40m , cam cati bani voi scoate din buzunar? Multumesc

    Apreciază

    4 octombrie 2013 la 15:53

  4. geo

    Vad ca topicul este mai vechi dar postez si eu ca sa afle si altii.Eu am dus la spalatoria din Auchan un costum,o camasa si o rochie.Costumul dupa ce l-am ridicat avea nasturii topiti o pata de la nasturele topit imprimata pe haina,pantalonii nu mai aveau nasturele,camasa numai calcata nu se putea numi iar rochia era cu aceleasi pete cu care am dus-o.Pe bonul care o sa-l primiti o sa vedeti daca cititi ca dansi se absolva de orice vina daca hainele patesc ceva.Concluzia o trageti dvs. eu personal nu o sa mai duc nimic la acesta „spalatorie”.

    Apreciază

    23 septembrie 2013 la 13:05

  5. alin

    acum citiva ani ma imbracam de la unirea shopping center de la diverse magazine de pulovere, pantaloni, costume, incaltaminte etc. asta pin acind am aflat ca TOATE magazinele se aprovizioneaza din dragonul rosu, unde preturile sunt la jumatate. de atunci nu mai calc prin malluri sau unirea sau cocor. absolut tot ce gasiti in magazinele din oras se gaseste si la dragonul rosu la jumate de pret.

    Apreciază

    14 octombrie 2012 la 19:02

  6. Buduru

    Mesajul articolului este Ok! „Feriti-va de snapani!”
    Doar ca matematica lasa de dorit. Ala nu-i adaos de 200%, ci de aproape 100%.

    Apreciază

    13 aprilie 2012 la 20:43

    • Pitagora

      Intr-adevar lasa de dorit, Buduru… 🙂
      54 lei la Auchan
      150 lei SC Eco Clean SRL
      ???

      Apreciază

      13 aprilie 2012 la 23:26

  7. Anonim

    „Cine nu deschide ochii deschide punga!”:)

    Apreciază

    9 aprilie 2012 la 09:09

  8. Marian

    Daca inrebai inainte , nu mai plateai atat.
    Nu mai cumparati din mall-uri si magazine mari gen Auchan decat dupa un sondaj temeinic pe net. Un magazin in mall de 100 m2 plateste chirie de 10 000 Euro/luna, fara utilitati, astea mai sunt 1500 euro peste pretul chiriei.
    Pretul oricarei produs este de cel putin 200-300% mai mare.
    Chiria o gasiti in pretul pe fiecare produs ce-l cunparati.
    Mall-urile au ajuns parcuri acoperite, iarna este cald si vara racoare.
    Voi alegeti unde mergeti si unde va cheltuiti banii.

    Apreciază

    9 aprilie 2012 la 00:52

COMENTEZI?