PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PROMISIUNI: „Vreau să dau bani falşi de pomană!”


4 responses

 1. In mare ai dreptatela doua puncte dar la doua nu ;1 sms-urile nu aduc nici un cent la otv ,toto banii merg la firma din bulgaria care pune la dispozitie serviciul.bani castiga cei care au o suma m-ai mare de 40 eurocenti. 2 pe timpuri nu posta romana avea in serviciu telefoanele stradale ci erau in serviciul romtelecom si nu imbogatea pe nimeni pentru ca acele casate cu fisele de 25 bani mergeau in calea victoriei la palatul telefonelor unde erau cantariti,si apoi mergeau la banca. intradevar la alegerile din vara trebuie sa fim foarte atenti pe cine votam.la mine in zona au si inceput sa se deo spaga electorala ,bani si alimente de catre ;; punr,usl,pdl ,iar numarul 1 este goagal care este ..

  Apreciază

  10 martie 2012 la 14:56

 2. MInel DOBREI

  Obiectivul nr. 1, direct si imediat: cresterea ratingului (otevizarea) ;
  Obiectivul nr. 2, indelung si profund premeditat: obtiinere unei imunitati parlamentare pentru o gasca de escroci ;
  Obiectiv nr. 3, sperat : imbogatirea unui numar mic, pornind de la credulitatea unor naivi. Insasi acele SMS pe cere insista „Poporul” sa le transmitem, sunt o cale de imbogatire !
  (imi amintesc ca pe vremea Multpreadevreme impuscatului, Posta Romana facea milioane din fisele alea de 25 bani care se foloseau la telefoanele publice)
  Concluzie : Si daca PP-DD ar ajunge sa fie singurul partid din Romania, eu nu as vota cu ei !

  Apreciază

  9 martie 2012 la 13:00

 3. nu sant fan PP-DD,nici eu nu cred ca va putea da vreodata acei 20000 de euro,dar poti sa stii ca nu este posibil ? el nu a promis ca da banii chech ci sub forma de dividende care vor fi investiti de populatie intro afacere s-au intro companie a statului. multe puncte din platforma lui program se pot realiza foarte usor daca va avea specialisti pregatiti si nu lichele..nu vad in momentul de fata pe cine sa alegem ca toti care au fost la guvernare pana acum ( psd,pnl,pdl,udmr ,m-ai nou unpr )au furat cat au putut si s-au facut oameni in detrimentul celor multi si prosti. de ce sa nu incercam o noua schimbare dar sub rezerva ca toti romanii sa iasa si sa-l dea jos fara nici un fel dediscutie..pp-dd ar fi o solutie alternativa decat sa-i votam tot pe acesti banditi vechi si noi,,, eu unul m-ai am timp de gandire….

  Apreciază

  9 martie 2012 la 07:23

  • conu

   Gogonele, nu vezi cat de gogonate sunt ?

   Apreciază

   9 martie 2012 la 08:00

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s