PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LÂNGĂ NOI: Familia Petrescu, evacuată dintr-o cazarmă abandonată. Unde se vor duce?


INSIDER: „Mi-au atras atentia cei doi copilasi care stateau frumos in carutul de supermarket… Familia Petrescu este formata din tatal de 24 ani,  mama de 21 si doi copii de 2 si 3 ani. Copiii nu sunt foarte curati, dar arata sanatosi si voinici.

Banii pentru hrana provin din comertul cu fier vechi, iar adapost si-au gasit, din spusele parintilor, intr-o cazarma veche, abandonata, din strada Gherghiţei. Problema este, tot din spusele parintilor, ca Politia Comunitara ii va evacua.

Directia de Asistenta Sociala a Sectorului 2 a fost sesizata si speram ca va gasi o modalitate prin care sa pastreze toti membrii familiei la un loc, cunoscandu-se faptul ca este dificil in astfel de cazuri. Exista adaposturi de urgenta pentru familii pe raza sectorului 2?”

4 responses

  1. Pingback: VIRUSUL SĂRĂCIEI: Refugiaţii români din România visează un loc călduţ la Parlamentul European! | infoINSiDER.ro

  2. Max

    Problema nu este asa simpla, Politia comunitara are dreptul sa ii evacueze, dar dupa evacuare are 4 oameni ai strazii carora trebuie sa le asigure adapost. Iar altfel cred ca oamenii aceia si-ar dori sa mearga intr-un loc cald unde sa poata face o baie fierbinte.

    Apreciază

    1 martie 2012 la 00:09

  3. GOGONEL

    Sant multe familii fara adapost si nu au unde sta Dece nemernicul de ONTANU ii evacuiaza, de ce nu ii lasa acolo, A primit ordin de la traseistul de OPREA ?.Acest partid numit UNPR este un partid format din militari de cea m-ai proasta speta,un partid de frustati si facuti generali la apelul de seara,in concluzie un partid de hoti traseisti si de nemernici care nu au ce cauta pe esicherul politic .Acesti nenorociti de ce nu ii lasa pe bietii oameni sa stea in acea unitate militara ? Daca acesti nenorociti care au distrus armata romana.au desfiintat-o ca asa au prinit ordin sa lase macar pe acei tineri cu copilasi lor sa locuiasca acolo fiindca cazarma dezafectata si terenul apartine intregului popor nu este proprietatea lui;; ONTANU,GABRIEL OPREA BASESCU s-au m-ai stiu eu cui..Trebuie sa-i evacuieze pe acei tineri cu copii lor de acolo fiindca in mod sigur vor sa vanda terenul statului si al poporului unor nenorociti..HAUUUOOO nenorocitilor lasati acei tineri sa stea acolo,, s-au datile o casa in care sa-si creasca decent copii si datile si loc de munca daca spuneti ca santeti oameni si nu jigodii.

    Apreciază

    29 februarie 2012 la 11:50

  4. După câte înţeleg, problema este că Poliţia comunitară îşi face datoria, nepermiţându-le să se aciueze unde nu au dreptul?!

    Apreciază

    29 februarie 2012 la 11:16

COMENTEZI?