PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ATENŢIE: Ultima escrocherie trimisă prin SMS!


INSIDER: „Priviti ce SMS am primit in aceasta dimineata. Daca as avea curiozitatea sa dau un telefon la Orange as afla ca sunt mai sarac cu 20.000 de euro, asa ca mai bine sun direct la Politie!

SMS: „@Antena1 si Orange Romania v-au extras numarul si v-au desemnat castigatorul irevocabil al premiului de 20.000€. Pentru detalii suplimentare va rugam sa apelati operatorii nostri. 0751762223. Va Multumim”.”

5 responses

 1. Pingback: MOMELI PE EMAIL: Verificați adresa expeditorului și NU mușcați din orice alertă! | infoINSiDER.ro

 2. Cezar

  la mine scria cosmote cu antena 1 cu litere mici , din start iti dai seama ca sunt inculti … n-are rost sa te bagi aiurea in d-astea !

  Apreciază

  13 iunie 2013 la 19:11

 3. Orange+KanalD

  Si eu am primit ieri un telefon cu „numar privat” si un domn care turuia m-a felicitat ca am castigat 5000 euro. M-a intrebat daca stiu ce aniverseaza Orange in ziua respectiva si daca mi-am vazut la emisiunea de la Kanal D numarul de telefon extras din nu stiu ce urna.
  Orange implinea 12 ani – desi dupa o verificare pe google am descoperit ca anul asta se fac de fapt 15 . 🙂
  Mi-a si zis codul meu norocos: 170.487.50 precum si contul pe care Orange l-a deschis SPECIAL pentru mine la BCR: RO53BCRRNCB004187080158040. M-a pus sa-l repet si m-a avertizat ca sunt inregistrata ..
  Mi-a repetat de vreo 2 ori ca totul trebuie sa ramana confidential intrucat daca divulg cuiva „secretul” Orange si Kanal D ma vor scoate din urna si pierd banii… 🙂
  Mi s-a parut putin ciudat ca m-a intrebat de 2 ori cat de departe este de serviciul meu un sediu BCR si unul Raiffeisen Bank ..
  M-a ametit cu articole din Constitutia Romaniei prin care castigurile la concursuri nu se impoziteaza si de aceea ar fi umanitar sa cedez o suma de (la alegere de 600, 1000, 1200 Ron pentru bolnavii de leucemie) catre UNICEF („o stiti, nu-i asa pe presedinta organizatiei dna Andreea Marin de la emisiunea „Surprize-surprize” del la TVR”).. aici mi-am pierdut rabdarea (trecusera 30 min aproape) si am intrebat clar daca trebuie sa donez inainte sau dupa ce incasez premiul… A inceput iar sa ma abureasca cu articolul din Constitutie, bla, bla.. L-am intrerupt agasata si l-am intrebat din nou cu rugamintea sa-mi raspunda cu „inainte” sau „dupa”.. A zis: INAINTE 🙂
  Aha! 🙂 MULTUMIM!!

  Apreciază

  22 decembrie 2011 la 17:17

 4. dan

  Deja l-am dat la politie cu dedicatie dosar penal ! Asa ca fiti linistiti

  Apreciază

  6 decembrie 2011 la 19:41

 5. OPREA NICOLAE

  Eu NU cred in minuni si nu cred ca este adevarat ca sunt castigatorul celor 20.000 EURO de la @Antena 1 si Orange Romania. De curiozitate am apelat numarul 0751762223 si a raspuns casuta postala, asa cred ca este teapa. Glume de acest gen cu ceva timp in urma faceau detinuti din peninteciare fraierind pe cei care puneau botul sa le incarce cartelele de telefon cu zeci de EURO, bineinteles cu acordul tacit al gardienilor care le dau voie cu telefoane in puscarie. ROMANI NU RASPUNDETI LA NUMERE DE TELEFON DUBIOASE CA ESTE TEAPA.

  Apreciază

  6 decembrie 2011 la 08:40

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s